Administrația Falcă e INEFICIENTĂ: „Chiar dacă avem bani, orașului nostru îi lipsește în continuare infrastructura de calitate”. Cine spune asta și pe ce se bazează

Administrația Falcă e INEFICIENTĂ: „Chiar dacă avem bani, orașului nostru îi lipsește în continuare infrastructura de calitate”. Cine spune asta și pe ce se bazează

Cifre, nu vorbe! Despre asta este vorba într-un comunicat de presă al USR Arad, care taxează administrația publică din Arad pentru lipsa de eficiență în ceea ce privește cheltuirea banilor publici, lucru care ne plasează la o tot mai mare distanță de vecinii noștri din Oradea sau Timișoara.

USR Arad a monitorizat execuția proiectelor de investiții ale municipiului Arad pe parcursul lui 2018 constatând că „aproape de sfârșitul anului, la finele lunii noiembrie, au fost cheltuite 53 din cele 254 de milioane de lei bugetate, adică 21%.”

USR Arad a determinat cât la sută din sumele planificate în bugetul local pentru a fi cheltuite în 2018 pentru investiții au fost efectiv folosite de primărie. „Astfel, în primele 11 luni ale anului, administrația locală a cheltuit 52,7 milioane de lei, ceea ce ne plasează foarte departe de finalizarea la timp a proiectelor angajate”, afirmă reprezentanții USR.

„Din totalul de 254 de milioane alocate de Consiliul Local Arad investițiilor în 2018, aparatul executiv a cheltuit pentru dezvoltarea orașului sub un sfert. Numeroase proiecte înregistrează mari întârzieri, unele dintre ele nefiind nici măcar începute, consecința fiind privarea arădenilor de dezvoltarea atât de necesară, pe care ne-am obișnui deja să o admirăm la vecinii din Oradea și Timișoara. Chiar dacă avem bani, orașului nostru îi lipsește în continuare infrastructura de calitate, lipsesc condițiile unui spațiu urban civilizat. Dorim să vedem conferințe de presă care anunță recepția unui obiectiv executat de municipalitate, nu doar proiecte și studii de fezabilitate. Soluția este mai puțină propagandă și mai multă muncă din partea administrației locale”, se arată în comunicatul de presă al USR Arad.

Loading...
  1. nu numai ca este ineficienta administratia ci e si incompetenta si rau voitoare. numai angajati pe pile si pocaiti, membri la PDL. aradenii sufera si nu merg la vot din nefericire si ies tot astia care se organizeaza

    Raspunde
  2. in micutul nostru orasel nu se face nimic fara paràndărăt , deci vrei sa faci ceva , dai pana la jumate din profit bastanului , de asta nu se inghesuie nimeni la licitatii , de asta toate lucrarile sunt facute de mantuiala , si de asta banii din bugetul local raman necheltuiti !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.