CONTRABANDĂ cu țigări, STOPATĂ de jandarmii arădeni (FOTO)

CONTRABANDĂ cu țigări, STOPATĂ de jandarmii arădeni (FOTO)

Un bărbat a fost prins cu peste 300 de pachete de țigări pe care voia să le vândă în piață.

„Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, aflat în serviciu de ordine și siguranță publică, a observat în parcarea dintre linile de tramvai de pe Bulevardul Revoluției din municipiul Arad, un bărbat cu vârsta de aproximativ 35 de ani, care descărca mai multe plase dintr-un autoturism și le introducea în portbagajul altui autoturism, iar la vederea jandarmilor a afișat un comportament suspect”, povestește plt. adj. Dan Monoranu, purtător de cuvânt al Jandarmeriei.

„Existând suspiciuni cu privire la persoana în cauză, în prezența acesteia, jandarmii au efectuat controlul autoturismelor, ocazie cu care au găsit un număr de 320 pachete cu țigări de diferite mărci, netimbrate sau timbrate necorespunzător. Bărbatul a declarat că țigările îi aparțin și urma să le introducă spre comercializare în Piața Mihai Viteazul, din municipiul Arad, și nu a crezut că va fi prins la așa distanță de piață”, spune Dan Monoranu.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării și s-au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală pentru comiterea infracțiunii de ,,colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia”, conform prevederilor Codului Vamal al României.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.