Administratorul public al judeţului, despre deputatul Dorel Căprar: „Ar trebui să se autodemită pentru incompetență”

Administratorul public al judeţului, despre deputatul Dorel Căprar: „Ar trebui să se autodemită pentru incompetență”

Deputatul Dorel Căprar, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Arad, a intrat mult prea devreme în campanie electorală, afirmă Cristian Drăgan administratorul public al judeţului Arad.

„Tot ce spune se întoarce împotriva lui și a partidului din care face parte. Din dorința de a ieși în evidență, riscă să prejudicieze interesele arădenilor. Nu e prima dată când face acest lucru, a mai produs și o petiție pe aceeași temă”, a afirmat Drăgan.

„Domnul Căprar ne cere să încălcăm ordonanța de urgență a Guvernului nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziție publică. Niciodată nu vom accepta să trecem peste lege. Afirmația că domnul președinte Nicolae Ioțcu și conducerea CJA nu au cheltuit banii alocați prin buget este o fantezie a domnului Căprar. După cum se știe, domnul președinte Ioțcu a cerut Guvernului PSD să redea Aradului cele 45 de milioane de lei luate la împărțirea bugetului de stat, bani necesari continuării proiectelor pentru Arad. Domnul Căprar nu a reușit, până acum, să ofere un răspuns coerent față de situația bugetară critică, generată de partidul din care face parte. De altfel, nici nu prea are ce să spună; tocmai de aceea, atacă alte ținte”, a spus Cristian Drăgan.

Acesta a precizat că este aproape hilar ca un reprezentant al PSD să acuze CJA că nu a modernizat, până acum, drumul Arad-Felnac. „Se știe că, în 2012, Guvernul, care avea în administrare acest drum, a întrerupt lucrările de modernizare. Acestea au fost reluate anul acesta. La presiunea CJA și, explicit, a domnului președinte Ioțcu, drumul a trecut, din nou, în 2014, în admnistrarea județeană. Contractul de modernizare a fost semnat în luna martie”, a declarat Cristian Drăgan, precizând şi că deputatul Dorel Căprar „ar trebui să se autodemită pentru incompetență”.

 

  1. Ahahahahah, `se stie` domnule Dragan? Se stie ca esti o sluga caruia i se baga vorbe-n gura ca sa nu se murdareasca altii cu minciunile astea. Saraci sunt unii cu duhul…

    Raspunde
  2. Florinelu Alunelu 26 mai, 2015, 12:22 pm

    sper sa treaca DNA si pe la Cj sa faca putina ordine pe acolo cu domnul dragan si domnu iotcu!

    Raspunde
  3. Serios, D-le Mare Administrator al Judetului, Alteta Regala, etc?!? Ce ne poti dumneata spune despre Palcu de la Sebis si lucrarile incredintate societatii acestuia?! Ti-a dat voie gasca rosie (aia mai rosie a lui Maduta, bezmeticul de prefect, etc) sa „dai”, asa de forma, in PSD – aripa Caprar? Mare om, mare caracter! Du-te la Covasant si testeaza Amarok-ul „donat” de prieteni si lasa-neeeeeee!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.