ADMITEREA de TOAMNĂ: Continuă înscrierile la Universitatea „Aurel Vlaicu”

ADMITEREA de TOAMNĂ: Continuă înscrierile la Universitatea „Aurel Vlaicu”

Universitatea „Aurel Vlaicu” (UAV) din Arad se pregătește pentru sesiunea de toamnă.

Astfel, pentru locurile rămase libere, se organizează o a doua sesiune de admitere în luna septembrie. Înscrierile se pot face în luna august și septembrie la centrul de înscrieri situat pe Bulevardul Revoluției nr. 72 (fosta clădire BNR, vizavi de Primăria Municipiului Arad), de luni până vineri între orele 9 și 17.

În prima sesiune de admitere a fost înregistrată o creștere a numărului celor înscriși, cu 30 de procente mai mare decât anul trecut. Peste 1.300 de studenți s-au înscris deja la una din cele nouă facultăți ale UAV, din care 450 s-au înscris online sau la centrele din județ și regiune. Cele mai solicitate specializări au fost: pedagogia învățământului primar și prescolar, psihologie, administrație publică, muzică, educație fizică și sportivă, management, finanțe-bănci, automatică și informatică aplicată, autovehicule rutiere, informatică. O creștere considerabilă a fost la Facultatea de Teologie precum și la specializările în limba engleză.

„Ne bucură faptul că numărul celor care au ales universitatea noastră este în creștere. Un factor care cu siguranță a afectat această creștere, vizibilă în majoritatea centrelor universitare, a fost procentul mai ridicat al celor care au luat bacalaureatul. Ne bucurăm că am reușit să-i convingem pe acești absolvenți să aleagă UAV. Cred că un factor important a fost oferta noastră educațională foarte bine calibrată la piața muncii. În ceea ce privește metodologia de înscriere, candidații au avut la dispoziție și varianta on line a înscrierii, mult mai solicitată anul acesta față de anii trecuți, precum și centrele locale de înscriere din județ și regiune”, a declarat prof. univ. dr. Ramona Lile, rectorul UAV.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.