D’ale Sânicolaului: Adolescentă SNOPITĂ în BĂTAIE de două VECINE

D’ale Sânicolaului: Adolescentă SNOPITĂ în BĂTAIE de două VECINE

O adolescentă în vârstă de 14 ani a fost bătută de două vecine. Incidentul a avut loc marţi seara în cartierul arădean Sânicolaul Mic, la faţa locului deplasându-se un echipaj de jandarmi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, la dispeceratul instituţiei a fost solicitată marți seara, în jurul orei 19,20, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, intervenţia unui echipaj în cartierul Sânicolau Mic din municipiul Arad.

Apelul a fost făcut de un bărbat care a reclamat faptul că, în imobilul în care locuiește, a avut loc un conflict.

Jandarmii, ajunși de urgență la adresa precizată, au identificat persoanele implicate. După verificări, s-a costatat că, pe fondul unor neînțelegeri, o tânără în vârstă de 14 de ani a fost lovită, în zona feței și a brațelor, de două vecine.

„Având în vedere faptul că împotriva celor două femei, în vârstă de 36 respectiv 16 ani, a fost depusă plângere, de către mama tinerei agresate, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul sâvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.