Este CEL MAI PUTERNIC ANTIBIOTIC NATURAL

Este CEL MAI PUTERNIC ANTIBIOTIC NATURAL

Este cel mai puternic ANTIBIOTIC NATURAL, provine de pe continentul australian și, este totodată, unul dintre cele mai sănătoase alimente cunoscute până în prezent.

Mierea de manuka deţine o serie de proprietăţi curative cu potenţial extrem de ridicat în tratarea unor afecţiuni gastro-intestinale, ale aparatului respirator, ale epidermei, ale cavitaţii bucale, şi nu numai.

Deşi arborele de manuka există doar în Noua Zeelandă şi Australia, mierea produsă de albine din polenul florilor acestui tip de arbore poate fi achiziţionată şi din România.

Studiile au dovedit faptul că mierea de manuka împiedică microbii să afecteze ţesuturile umane stopând astfel dezvoltarea unor infecţii acute. De asemenea, mierea de manuka este indicată pentru tratarea rănilor sau în vederea blocării biopeliculelor bacteriene, responsabile de imunizarea bacteriilor împotriva antibioticelor obişnuite.

Pentru a putea fi etichetată drept miere de manuka, indicele de polen al mierii trebuie să depășească 70%. Stupurile în care se fabrică această miere sunt construite din materiale total ecologice, iar temperatura medie dintr-un astfel de stup este de 42 de grade Celsius.

Până în prezent, nu există informaţii despre existenţa unor reacţii adverse a acestui tip de miere.

Deoarece există companii care manipulează mierea prin temperaturi extreme, pozitive sau negative, pentru a obţine un grad de activitate mai mare al mierii, este important să ştiţi că în mod normal, gradul de activitate al acesteia, regăsit şi în natură, este de maximum 16%.

Foto: Wikimedia.org

  1. se pare ca e un remediu natural f.. bun!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.