Adolescenţi de 16 ani, cercetaţi penal: Au furat trei maşini!

Adolescenţi de 16 ani, cercetaţi penal: Au furat trei maşini!

Doi adolescenţi de 16 ani s-au ales cu dosare penale după ce au furat trei autoturisme şi le-au condus fără a deţine permis. R.F. a fost depistat joi de poliţişti la doar câteva ore după ce proprietarul maşinii a sesizat furtul. Adolescentul a sustras un autoturism marca Volkswagen Golf 3 care era parcat pe o stradă, în cartierul Micălaca.

„În data de 10 iulie, poliţiştii au fost sesizaţi de o persoană din municipiul Arad cu privire la faptul ca persoane necunoscute i-au sustras autoturismul neînmatriculat, care era parcat pe o stradă din cartierul Micălaca. În urma verificărilor efectuate, în doar câteva ore de la sesizare, poliţiştii l-au depistat pe R. F., de 16 ani, bănuit că ar fi sustras autoturismul. Cercetările sunt continuate pentru comiterea infracţiunilor de furt de folosinţă, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Tot în data de 10 iulie a fost depistat un alt adolescent de 16 ani care a furat două autoturisme din comuna Cermei. Oamenii legii au stabilit că C.R. ar fi sustras, în noaptea de 07 spre 08 iulie 2014, două autoturisme marca Dacia, de pe raza localităţii Cermei. Toate cele trei autovehicule au fost restituite proprietarilor. Pe numele lui C.R. a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi conducere pe drumurile publice a unu autoturism fără a deţine permis de conducere.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.