EXCLUSIV/ Cetăţean german AMENINŢAT CU MOARTEA într-un conflict cu nepotul unui şef de post!

EXCLUSIV/ Cetăţean german AMENINŢAT CU MOARTEA într-un conflict cu nepotul unui şef de post!

Un cetăţean german a fost ameninţat cu moartea, în judeţul Arad, după ce s-a pus rău cu nepotul unui şef de post care face legea într-o comună, de altfel, destul de liniştită.

Pe scurt, A. M., cetăţean german, a făcut o afacere în comuna respectivă, pierdută (prin semnarea unui contract de comodat, pe care nu l-ar fi înţeles, susţine el) în favoarea nepotului şefului de post. Au urmat plângeri peste plângeri, o schemă cu casa de marcat demnă de „ţara tuturor posibilităţilor”, avocaţi, ameninţări, înregistrări ale ameninţărilor (!) şi aşa mai departe, totul într-o poveste care nu face deloc cinste României, având în vedere că a ajuns deja în atenţia Ambasadei Germaniei la Bucureşti.

„Sunt urmărit, ameninţat (n.r. – prins sms) şi îmi este teamă pentru viaţa mea. Am ajuns să mă mut la … (n.r. – nu dezvăluim numele oraşului din motive lesne de înţeles), pentru că nimeni nu îmi poate garanta siguranţa”, a declarat A. M. pentru www.newsar.ro.

Din informaţiile noastre, cazul a ajuns zilele trecute în atenţia cui trebuie, într-o ultimă încercare de a se găsi o soluţie rezonabilă pentru toţi cei implicaţi.

Între timp, avocaţii cetăţeanului german lucrează, pentru orice eventualitate.

  1. asa ceva nu se poate intampla numai intr-o tara in care legea merge mana in mana cu infractorii

    Raspunde
  2. corect e: infractorii merg mana in mana cu legea

    Raspunde
  3. Unde a ajuns inregistarele? Nu reaktioneze nimeni? Oh,SCUZE suntem in ROMANIA…………….

    Raspunde
  4. Daca il tot plangeti pe acest „Neamtu Murat” de ce nu se gandeste cineva sa il si verifice. De ce daca este atat de corect nu a facut o afacere in tara lui sau in Germania? Oare chiar acest „om” nu ascunde nimic? Mai degraba a venit pe plaiurile „mioritice” sa profite de bunatatea unor oameni de buna credinta,oameni care au incercat sa ii intinda o mana și pe care ia muscat. Si totusi este turc… Daca, cunoasteti putina istorie sa nu uitam de ostasi nostri bravi care au tinut piept dusmanului la Plevna. Este adevarat: decat sa ocrotim ce este al nostru mai bine denigram si incercam sa luam apararea unui „turc” care a venit sa faca reguli la noi in tara. Ar fii foarte interesant daca s-ar afla cu ce s-a ocupat acest individ inainte de a invada

    Raspunde
  5. nu conteazaca este turc, roman sau ungur, sarb sau neamt. daca a fost inselat trebuie sa i se faca dreptate

    Raspunde
  6. WCatre anonim din 14 Juli 1:56

    Toate lumea stie cine suntet voi pentru ca voi sunteti singura Familie atat de corupti si nesimtiti si credeti ca puteti Sa faceti legea cum vreti voi. Dar si seful vostru va cadea in curand.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.