Adrian Todor: Gheorghe Falcă a periclitat constant confortul termic al arădenilor şi o face în continuare

Adrian Todor: Gheorghe Falcă a periclitat constant confortul termic al arădenilor şi o face în continuare

Alocarea a încă 5,4 milioane de lei de la bugetul local pentru preluarea parţială a infrastructurii CET nu rezolvă problema de fond a centralei, consideră consilierul local municipal Adrian Todor, liderul de grup al consilierilor PSD – ALDE din CLM Arad. Tocmai de aceea, consilierii social-democraţi s-au abţinut, astăzi, cu prilejul votului în şedinţa extraordinară a CLM, cu menţiunea clară că vor vota doar preluarea pachetului integral, ce cuprinde toate cele 40 de puncte termice.

„În spiritul lipsei de profesionalism şi a oricărei coerenţe strategice de ordin administrativ, echipa Falcă tratează din nou CET-ul precum o puşculiţă de partid şi o face cu exact 3 zile înainte de începerea campaniei electorale. PSD Arad a cerut în mod imperativ înfiinţarea unei comisii de anchetă, abilitată să facă lumină în problema CET, fapt ignorat cu aroganţă de primar şi oamenii săi, care au dat dovadă încă o dată de lipsă de transparenţă şi atitudine de sfidare faţă de arădeni. CET-ul seamănă mai mult cu o gaură neagră, cu un aspirator de bani publici, menit să cârpească erorile şi experimentele administrative ale edilului. Acesta nu pare a fi câtuşi de puţin deranjat de faptul că de doi ani de zile CET Arad funcţionează fără licenţă de furnizare a agentului termic iar preluarea doar în regim parţial a infrastructurii nu va conduce la demararea procedurilor de organizare a unei licitaţii în vederea obţinerii licenţei, după cum spune legea. Este absurd ca administraţia locală să preia în calitate de acţionar unic doar 22 de puncte termice din 40, fapt care evident nu rezolvă problema de fond. Din experiment în experiment, din ilegalitate în ilegalitate, Gheorghe Falcă a periclitat constant confortul termic al arădenilor şi o face în continuare, fără nici un fel de apăsare, mânat doar de un spirit absurd de aventură şi o grijă culpabilă faţă de propria clientelă de partid”, a declarat Adrian Todor.

 

todor-chesa

PSD Arad doreşte limpezirea apelor, transparenţă în funcţionarea instituţiilor subordonate CLM şi, mai presus de orice, legalitate şi garanţia că arădenii nu vor rămâne în prag de iarnă fără căldură, din cauza jongleriilor echipei PDL – PNL, a mai afirmat Adrian Todor.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.