Primăria: Aradul riscă să piardă 9,4 milioane de franci elvețieni din cauza nepreluării punctelor termice

Primăria: Aradul riscă să piardă 9,4 milioane de franci elvețieni din cauza nepreluării punctelor termice

Aradul riscă să piardă 9,4 milioane de franci elvețieni din cauza nepreluării punctelor termice în patrimoniul Municipiului Arad, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Municipiului Arad.

Ca urmare a ședinței Consiliului Local Municipal din această dimineață și a neaprobării preluării unor puncte termice, viceprimarul Călin Bibarț  a declarat: „Reprezentanții PSD își bat joc din nou de arădeni și împing Aradul în situația de a pierde 9,4 milioane de franci elvețieni nerambursabili. Astăzi, în ședința Consiliului Local, n-au votat preluarea în patrimoniul orașului a unor puncte termice de la CET, operațiune necesară pentru derularea programului de modernizare pentru care municipiul Arad are la dispoziție fonduri elvețiene nerabursabile. PSD pune astfel în risc realizarea investițiilor cu fonduri elvețiene. Afectați direct sunt cetățenii din Aradul Nou, acolo unde cu aceste fonduri ar trebui să se amenajeze o centrală termică pe gaz și biomasă pentru cartier”.

clm-noiembrie-2016

În continuare, viceprimarul Călin Bibarț a precizat: „Este incalificabil comportamentul pe care îl au aleșii PSD. În cadrul întâlnirilor pe comisii, unde toate proiectele se discută și se analizează cu seriozitate, toți ajung la un acord.  După câteva ore însă,  în ședințele de plen care sunt publice și la care participă presa, se transformă în vedete de circ și nu-i mai interesează ce deservicii le fac cetățenilor și ce probleme crează Aradului. Din cauza lor Aradul riscă acum să piardă 9,4 milioane de franci elvețieni, bani nerambursabili pentru modernizarea termoficării.”

 

  1. Depășit de situație si de tot acest veșnic viceprimar de umplutura Bognar!

    Raspunde
  2. Marele vizionar trebuia sa puna un viceprimar de la PSD si rezolva problema votului in consiliu.

    Raspunde
    • Bine punctat! De cand este aprobat proiectul cu finantarea elvetiana? De ce nu au fost transferate inainte de castigarea finantarii punctele termice? De ce nu se fac lucrurile asa cum ar trebui sa se faca, daca se faceau in martie 2016 acum era liniste!

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.