Adrian Ţolea ACUZĂ guvernul că tărăgănează deliberat finalizarea pasajelor de pe centura Aradului

Adrian Ţolea ACUZĂ guvernul că tărăgănează deliberat finalizarea pasajelor de pe centura Aradului

Adrian Ţolea, prim-vicepreşedinte al PDL Arad, consideră că actuala guvernare tărăgănează deliberat finalizarea pasajelor de pe şoseaua de centură a Aradului. „Timp de doi ani, am auzit diferite motive, de la tăierea finanţării, la intrigi politice, care au reprezentat cauze ale opririi lucrărilor la cele două pasaje rutiere. Acum, am aflat un nou motiv: lipsa autorizaţiei de construcţie, care a expirat. Mi se pare un motiv pueril, care ascunde, de fapt, atât incapacitatea, cât şi reaua voinţă a guvernanţilor. Pasajele reprezintă un obiectiv de interes naţional, care trebuie finalizat dincolo de orgolii politice, de strategii electorale sau de alte cauze”, a declarat Adrian Ţolea, într-o conferinţă de presă.

În sprijinul afirmaţiei sale, Adrian Ţolea susţine că aceste „blocaje” s-au regăsit şi la alte obiective, nefiind o strategie nouă a guvernanţilor. „În schimb, când e vorba de finanţat obiective noi, aşa cum a anunţat recent preşedintele PSD Arad, se găsesc bani. E foarte bine că se investeşte, dar trebuie să avem în vedere priorităţile, iar pasajele reprezintă o prioritate naţională. Indiferent de greutăţile care se ivesc, datoria guvernanţilor este de a le rezolva, nu de a profita de acestea”, a declarat Adrian Ţolea.

  1. dl. Tolea sa mai taca. el nu este altceva decat trompeta lui Falca adica o dudurisca pe care ies tot felul de sunete……….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.