ATENŢIE, PNL! Democrat-liberalii îşi promovează propriul candidat la alegerile prezidenţiale

ATENŢIE, PNL! Democrat-liberalii îşi promovează propriul candidat la alegerile prezidenţiale

PDL a hotărât, la începutul lunii, demararea unei campanii de creştere a notorietăţii candidatului democrat-liberal la Preşedinţia României. Aceasta vizează promovarea lui Cătălin Predoiu şi are loc în perioada 15 iunie – 15 iulie.

„Fiecare organizaţie judeţeană, prin şeful filialei, are responsabilitatea de a desfăşura mai multe tipuri de acţiuni, de la interviuri, conferinţe de presă, şedinţe politice, întâlniri cu cetăţenii din diferite paliere sociale şi demografice până la activităţile din mediul online. PDL are, în acest moment, un candidat foarte puternic pentru prezidenţiale, în persoana lui Cătălin Predoiu. Dreapta va avea un singur candidat, dar până la desemnarea acestuia, pe baza unor criterii obiective stabilite între PDL şi PNL, este de datoria fiecăruia dintre noi să ne sprijinim candidatul propriu iar eu cred în şansa lui Cătălin Predoiu”, a declarat senatorul PDL Constantin Traian Igaş.

  1. da asa este si si-l vor impune! PNL = ZERO BARAT!

    Raspunde
  2. Pnl nu conteaza e un partid alcatuit din slugile lui falca

    Raspunde
  3. Mai e mult până departe. Eu incă sper că , la congresul PNL , se va rupe păpuşa , adică această alianţă impotriva naturii. Din acest melanj , numai ciuma portocalie are de câştigat…..

    Raspunde
  4. alianta impotriva naturii a fost pnl-psd

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.