ATENŢIE! Ciorbele şi ceaiurile făcute cu apă de la robinet ne pot ÎMBOLNĂVI!

ATENŢIE! Ciorbele şi ceaiurile făcute cu apă de la robinet ne pot ÎMBOLNĂVI!

Clorul din apa de la robinet o face periculoasă pentru consum, susţine dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), potrivit Realitatea.net, care citează Libertatea.

Conform acestuia, adăugarea de clor în apă nu este cea mai fericită metodă de purificare, pentru că o parte din clor se evaporă iar o altă parte se transformă în trihalometani – compuşi chimici produc disfuncţii ale tiroidei şi chiar sunt incriminaţi ca agenţi cancerigeni.

Directorul ICA susţine că, din acest motiv, este de evitat folosirea apei de la robinet pentru la gătit, ciorbele sau ceaiurile făcute cu o asemenea apă putându-ne îmbolnăvi.

  1. inseamna ca clorul din apa de la robinet e un pericol national,si cineva ar trebui sa ia masuri

    Raspunde
  2. ne omoara cu zile. apa de la robinet e criminala iar autoritatile ascund asta si ne/o vand scump iar noi platim la fel de scump adica cu viata!!

    Raspunde
  3. SA VINA D.N.A,-UL !

    Raspunde
  4. De unde draq a mai aparut si Mencinikop
    . sau cum il cheama ,unde a fost in ultimii ani ca ne-a innebunit cu toate.nimic din ce mancam sau bem nu e bun doar ce zice el

    Kop

    Raspunde
  5. si de unde sa folosim alta apa de ce nu se iau masuri atunci si la Ineu apa e si neagra la robinet nu numai cu clor alo cei ce ar trebui sa ia masuri ce fac? nu le pasa de noi lor sa le iasa pasenta(banii in buzunar)

    Raspunde
  6. EXCROCHERII DE LA PRIMARIE 21 iunie, 2014, 1:21 pm

    Pai daca e neagra,nu mai e nociva,ca te intaresti cand bei si rugina! Totul e fals,apa potabila si canalizarile,iti iau bani grei,basca te umfla la buzunar cu preturile! Cine castiga? Excrocii de la primaria respectiva si compania de apa-canal! Stati linistiti,primarul lucra pentru voi (si in ascuns pentru el…..)

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.