Adrian Ţolea: „PDL – un partid cu veleităţi europene”

Adrian Ţolea: „PDL – un partid cu veleităţi europene”

Partidul Democrat-Liberal şi-a prezentat echipa care va participa la alegerile pentru Parlamentul European. Din această echipă fac parte şi doi arădeni, Gheorghe Falcă, preşedintele PDL Arad şi Iustin Cionca, prim-vicepreşedinte al PDL Arad.

Prezentarea candidaţilor democrat-liberali a avut loc duminică, în faţa a peste 7000 de susţinători, în prezenţa preşedintelui Partidului Popular European, Joseph Daul, şi a premierului Republicii Moldova, Vlad Filat. Prezenţa celor doi demnitari a arătat poziţia şi rolul pe care le ocupă România, ca factor de echilibru între Est şi Vest, dar şi importanţa PDL, ca partid pro-european”, a declarat Adrian Ţolea, prim-vicepreşedinte al PDL Arad.  

 La lansarea candidaţilor au fost prezenţi şi peste 100 de arădeni. „Am dovedit încă o dată că Aradul este cea mai puternică organizaţie judeţeană a PDL, iar prezenţa pe listă a doi arădeni este dovada acestui fapt. Aradul a avut un parlamentar european şi sperăm ca şi în următorul mandat să promovăm din nou un arădean în PE”, a declarat Adrian Ţolea.

Cuvinte cheie
  1. anemicul asta daca tacea filozof ramanea. PD Arad a avut un domn in parlamentul Europei si acum vrea sa trimiteti doi oameni unsi cu toate alifiile. atat de unsi incat le merge mirosul…..

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.