Adrian Țolea: „Ponta defilează la braț cu corupția”

Adrian Țolea: „Ponta defilează la braț cu corupția”

Adrian Țolea, prim-vicepreședinte al PDL Arad, este de părere că: „Ponta a făcut din corupție un instrument politic foarte periculos, care decredibilizează din nou România”.

Liderul democrat-liberal arădean consideră că declarațiile premierului Ponta, la adresa Justiției, au un mesaj dublu: liniștitor pentru baronii PSD, dar compromițător pentru România.

„Angajamentele luate de premierul României față de cei certați cu legea reprezintă o încălcare a statului de drept, o sfidare la adresa justiției. Victor Ponta face echipă cu corupții, nu cu românii!”, a declarat Adrian Țolea.

Prim-vicepreședintele Țolea dă și un exemplu concret, cel al „baronului” de Mehedinți: „În județele baronilor PSD, resursele nu se duc către oameni, ci către firmele baronilor și prietenilor lor politici – ultima dovadă este cum trei sferturi din bugetul de sănătate al județului Mehedinți s-a dus către firma familiei Duicu pentru investigații medicale care nu s-au făcut niciodată. În timp ce bolnavii din județ erau tratați cu ridicări din umeri pentru că nu erau fonduri pentru sănătate. Erau, dar se scurgeau în buzunarele baronului roșu al județului. Duicu se alătură altor „baroni” PSD, cum ar fi Constantin Nicolescu (Argeș), Radu Mazăre (Constanța), Nicușor Constantinescu (Constanța), dar și alții”.

Adrian Țolea a mai afirmat că: „Trebuie să lăsăm Justiția să-și facă datoria, fără presiuni politice. «Rețeta» victimizării, cum că baronii locali sunt ținta unor atacuri «fabricate» politic, nu mai ține”.

  1. Tolea abtine-te ca mai mult rau ca voi nu a facut nimeni poporului

    Raspunde
  2. Iara ametitul asta? Taci du-te drac de panarama….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.