Adriana Băcioi este candidatul PNL la primăria Bocsig

Adriana Băcioi este candidatul PNL la primăria Bocsig

Prim-vicepreședinții PNL Arad, Iustin Cionca și Sergiu Bîlcea, au anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, candidatul la funcția de primar al comunei Bocsig. Este vorba despre Adriana Băcioi. Șeful de campanie pentru alegerile parțiale din 5 noiembrie va fi Călin Abrudan, primarul Ineului.

„O susțin pe doamna Adriana Băcioi și cred cu tărie că este cea mai bună soluție pentru comuna Bocsig. Ne cunoaștem de mult timp și garantez pentru calitățile sale manageriale. Cred că Bocsigul are nevoie la cârma sa de un primar capabil să acceseze, să atragă fonduri europene pentru proiectele de dezvoltare ale comunei. Este un moment prielnic pentru toate comunitățile din România să progreseze din punct de vedere administrativ. Sunt convins că Adriana Băcioi este capabilă să dezvolte comuna Bocsig. Îi ofer spijinul atât în această campanie cât și pe viitor în toate proiectele comunității”, a declarat Călin Abrudan, primarul orașului Ineu.

„Am toată încrederea că doamna Băcioi va reuși să contribuie cu succes la dezvoltarea comunei, fiind un om al locului care iubește și respectă comunitatea. Suntem încrezători în capacitățile sale de a conduce și dezvolta Bocsigul, iar în noiembrie, la alegerile parțiale, vom fi învingători”, a precizat prim-vicepreședintele PNL Arad, Iustin Cionca.

Adriana Băcioi are 45 de ani, este antreprenor, este căsătorită și are o fiică studentă la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad.

„Împreună cu întreaga mea echipă ne dorim să ajutăm la dezvoltarea comunității noastre. Avem multe proiecte planificate pentru Bocsig, am ținut cont de părerea locuitorilor privind prioritățile comunei. Ne propunem să ne axăm pe problemele presante cu care cetățenii se confruntă zilnic, de la lipsa canalizării, a rețelei de gaz, a serviciilor medicale precare, până la soluționarea salubrizării, proiecte culturale și multe altele. Toate acestea îmi propun să le realizăm în colaborare strânsă cu locuitorii Bocsigului , mergând pe transparență totală și comunicare deschisă”, a declarat Adriana Băcioi, candidatul PNL la primăria Bocsig.

 

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.