Ai cumpărat ACEST PRODUS de la LIDL!? Du-l URGENT ÎNAPOI! Eşti ÎN PERICOL DE MOARTE!

Ai cumpărat ACEST PRODUS de la LIDL!? Du-l URGENT ÎNAPOI! Eşti ÎN PERICOL DE MOARTE!

Lidl a postat, pe site-ul propriu, un anunţ foarte important pentru clienţii săi.

Acesta vizează rechemarea unui produs care, din cauza proastei funcţionări, ar putea pune în pericol viaţa celor care îl utilizează.

Este vorba despre un detector de fum produs de Uni-Elektra GmbH.

Iată anunţul publicat de Lidl:

INFORMARE IMPORTANTĂ PENTRU CLIENŢI

Societatea Uni-Elektra GmbH avertizează cu privire la folosirea în continuare a produsului „Detector de fum JB-S02“ cu număr de produs 113099.

Societatea Uni-Elektra GmbH desfășoară în prezent, în scopul protecţiei preventive a consumatorului, o rechemare a produsului „Detector de fum JB-S02“, cu număr de produs 113099 (a se vedea plăcuţa indicatoare după îndepărtarea capacului de pe locaşul bateriei).

În cadrul verificărilor s-a constatat că anumite aparate declanşează alarma, în cazul izbucnirii unui foc, prea târziu faţă de prevederile normelor şi insuficient de zgomotos. Din acest motiv este posibil ca avertizarea clientului să nu se poată face la timp. Societatea Uni-Elektra GmbH îşi roagă toţi clienţii să aibă în vedere rechemarea produsului, să nu mai utilizeze articolul respectiv si sa il returneze in oricare din magazinele Lidl.

Produsul vizat a fost comercializat de către Lidl România în perioada 07.03.2016 – 01.05.2016. Contravaloarea va fi desigur restituită, chiar şi fără prezentarea bonului fiscal.

Rechemarea se referă exclusiv la produsul „Detector de fum JB-S02“ cu număr de produs 113099 (a se vedea plăcuţa indicatoare după îndepărtarea capacului de pe locaşul bateriei). Alte detectoare de fum, respectiv alte produse ale societății Uni-Elektra GmbH, nu sunt vizate de rechemare.

Societatea Uni-Elektra GmbH îşi cere scuze tuturor celor afectaţi pentru inconvenientele produse.

Vezi anunţul aici:

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.