Afacerile prospere sunt susţinute de angajaţi motivaţi

Afacerile prospere sunt susţinute de angajaţi motivaţi

Între performanta companiilor şi cea a angajaţilor există o strânsă legătură. O companie competitivă şi profitabilă are, pe lângă produse şi servicii de calitate, oameni care sunt eficienţi şi dedicaţi muncii pe care o fac. Pentru a menţine însă active interesul şi motivarea angajaţilor, este recomandat ca managerii şi specialiştii în HR să ţină seama de o serie de stimulente. Aprecierea la locul de muncă, nivelul redus de stres, condiţiile fizice de muncă, relaţiile cu colegii şi managerii, dar şi pachetul de beneficii extra salariale sunt ingredientele cheie ale unei bune calităţi a vieţii la locul de muncă.

Conform unui studiu realizat recent de Up România, un număr semnificativ de angajaţi romani îşi doresc că oferta de beneficii să includă şi tichetele de masă. Acestea sunt dorite de 79% dintre români, alături de asigurări medicale, prime de sărbători şi tichete cadou. Tichetele de masă funcţionează pentru angajaţi ca un beneficiu extra salarial, dar şi ca un stimul, întrucât acestea le cresc puterea de cumpărare prin achiziţia de produse alimentare. Mai mult, aceştia au o experienţă de cumpărare predictibila şi plăcută, întrucât tichetele de masă sunt acceptate într-o vastă reţea de magazine. Beneficiarii tichetelor de masă au posibilitatea de a le folosi şi pentru plata prânzului, acestea putând fi utilizate că metodă de plată în foarte multe restaurante şi companii de catering.

Pentru angajatori, folosirea tichetelor de masă ca bonus şi parte a unui pachet salarial motivant este o practică încurajată şi de deducerile fiscale oferite de stat. Astfel, o companie care optează pentru sistemul tichetelor de masă, va putea realiza economii pentru companie de până la aproximativ 40% din bugetul de cheltuieli prin 0% taxe patronale şi salariale.

În ceea ce priveşte metoda de implementare a sistemului, Up România oferă consultanta şi servicii personalizate pentru nevoile fiecărei companii, venind cu soluţii simple şi eficiente pentru tot ceea ce înseamnă achiziţionare, distribuţie, gestionare a tichetelor de masă.

Utilizarea tichetelor de masă ca beneficiu sau bonus la salariu este un mijloc care îl ajută pe angajator să recruteze şi să păstreze oamenii performanţi, iar angajaţii vor simţi că lucrează într-o companie care îi preţuieşte profesional şi uman.

Up România face parte din Grupul Up, al treilea emitent la nivel internaţional pe piaţa tichetelor de servicii. Cu o prezenţă de peste 14 ani în România, compania oferă celor peste 20.000 de societăţi client diverse instrumente de motivare şi recompensare materializate în: tichete pe suport de hârtie şi carduri de masă Chèque Déjeuner, tichete cadou Cadhoc, vouchere de vacanţă Chèque Vacances, tichete sociale Chèque de Services, tichete sociale pentru grădiniţă şi tichete de creşă Chèque Bébé.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.