AFC UTA s-a „îngrășat” peste noapte, deloc întâmplător. Ce presupune pasul doi…

AFC UTA s-a „îngrășat” peste noapte, deloc întâmplător. Ce presupune pasul doi…

Adunarea Generală a AFC UTA a crescut brusc – peste noapte, cum se spune – ajungând, de la patru membri, la șapte membri.

Astfel, lui Alexandru Meszar, Florian Voinea, Alexandra Lucaci și Suporter Club UTA li s-au alăturat Călin Costea, Dorin Stana și Gabriela Meszar (soția lui Alexandru). Mutarea, care a avut loc prin votul majorității, adică Alexandru Meszar, Florian Voinea și Alexandra Lucaci (Suporter Club UTA opunându-se manevrei), nu este deloc surprinzătoare și vine să pregătească terenul pentru o alta menită să „fure” ochii suporterilor.

Dacă informațiile noastre sunt corecte, pasul doi în această construcție este invitarea lui Simion Apreutese, Cătălin Juncan, Rudi Vizental și Marius Grada să devină membri ai AFC UTA. Aceștia ar fi minoritari, însă, în AFC UTA, care ar urma să fie controlată, în continuare, de oamenii fideli lui Alexandru Meszar (de aici și nevoia de a crește numărul de membri).

Revenind, este de așteptat ca Apreutese, Juncan, Vizental și Grada să nu accepte intrarea în AFC UTA, caz în care marii mase a suporterilor i se va spune, „vedeți, noi am vrut să-i primim, dar nu au vrut ei”. Curat – murdar, nu?

Primirea de noi membri în AFC UTA vine după ce doctorului Adrian Dărăbanțiu, președintele filialei arădene a Asociației Societatea Națională de Medicina Familiei / Medicină Generală și vicepreședinte al Colegiului Medicilor, un utist vechi și implicat în viața echipei, i s-a refuzat calitatea de membru, cu o nesimțire greu de digerat:

Au fost primiți, însă, un om de afaceri oportunist, un om de casă al lui Meszar și … chiar doamna Meszar! Comparații pe aceștia cu Dărăbanțiu, cu Apreutese (om de afaceri de talie națională), Juncan (om cu afaceri însemnate în SUA), Vizental (CEO al ROCA Investments) sau Grada (care a construit de la zero o companie de import) și veți înțelege de ce UTA se află în situația de acum. Și, probabil, urmează ce e mai rău!

  1. nu va fi nici un pas doi astia vor duce UTA in groapa!!

    Raspunde
  2. Greu de crezut că în Arad nu se găsesc câțiva juriști buni să citească contractul de asociație și să găsească ceva care să răstoarne chiar și decizia unei majorități. Sau de ce nu, chiar decizia de înființare a asociației.
    UTA pare acum o jucărie de familie.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.