Aflând că Cioloș a călătorit la „economy class”, Iohannis și-a luat bilet la Atlassib

Aflând că Cioloș a călătorit la „economy class”, Iohannis și-a luat bilet la Atlassib

Călătoria lui Dacian Cioloș la „economy class”, cu Tarom-ul, de la București la Munchen, a produs reacții la Palatul Cotroceni.

Astfel, președintele Klaus Iohannis ar fi decis ca de acum înainte să călătorească cu Atlassib în cadrul vizitelor oficiale pe care le are de făcut în alte state.

Românii din străinătate au primit vestea cu entuziasm: Vor călători alături de președinte atunci când se vor întoarce la lucru din vacanțele petrecute în țară. În plus, vor fi așteptați cu covorul roșu în autogările din Occident!

  1. Un exemplu demn de urmat si de altii ministri, parlamentari si lista poate continua, d-nul Ciolos a facut sa se-nteleaga ca aceste calatorii sunt platite din bugetul acestei tari si acest buget este sustinut de intreg neamul romanesc cu mari sacrificii. Acesta a fost semnalul.Respect si pretuire d-le Ciolos! Cineva trebuia sa sparga gheata!

    Raspunde
  2. Daca e convins ca nu face teatru,poate deveni cat margica facuta de gaina lui Ion Creanga credibile.

    Raspunde
  3. Poate pierde prostu’ bani la alba neagra :))))

    Raspunde
  4. Dar voi credeti asa ceva ?Eu nu cred ca o sa se intimple asta niciodata asteptati mult si bine pina va merge primministru sau conducatoru tarii cu Atlasibu vrajeala pe fata chiar ne cred asa de prosti oare?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.