Sergiu Bîlcea către oficialii CNADNR: „Apucați-vă odată de PASAJE!”

Sergiu Bîlcea către oficialii CNADNR: „Apucați-vă odată de PASAJE!”

Simion Horaţiu, directorul regional al Direcției Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Timişoara, din cadrul CNADNR a fost prezent, astăzi, la sediul Consiliului Județean Arad în vederea inventarierii principalelor probleme de la nivelul județului.

În cadrul discuțiilor purtate cu Sergiu Bîlcea, vicepreședintele CJA, capul de afiș l-au reprezentat pasajele și dorința fermă a autorităților arădene de a le vedea finalizate.

„Nu numai Aradul este blocat, ci tot traficul înspre frontiera de Vest. Din anul 2012, când guvernul Ponta a retras finanțarea pasajelor, există acest blocaj! Fluxul auto înspre și dinspre autostradă este gâtuit la trecerile de cale ferată. Este o situație inacceptabilă, CNADNR trebuie să rezolve odată această problemă!”, a precizat vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Sergiu Bîlcea.

Un alt subiect de discuție între oficiali a fost legat de autorizarea unei noi intrări de pe DN 7 în zona industrială Vest, pentru deblocarea circulației la orele de vârf.

  1. Bai sa vezi…nu mai au pe unde trece TIRURILE DE LA FIRMA TA? Bai ce vocal ai devenit…. Oare asa pe gratis?!

    Raspunde
  2. Mahaita Calimente 6 septembrie, 2016, 8:22 pm

    Boul ăsta de Bâlcea poate să ne spună măcar ce înseamnă inițialele CNADNR?

    Raspunde
  3. Domniilor fie PNL,PSD,ALD,ETC,,apelati la doamna Europarlamentar CORINA CRETU ,PSD ,,specialist pe infrastructura regionala ,,am vazut de ceva ca sau aprobat de UE sute de KM de autostrazi,,pasaje ,poduri ,,,proiect 2014-2020,,,de comisia Europeana vb,,, haideti sa facem ceva cu pasejele astea ,,uitativa la Municipiul Oradea ce dezvoltare frumoasa,,ivb de infrastructura,,,noi stim sa facem campanie doar acuzindul unul pe celalalt,,,hai sa facem ceva pt Arad,,,Multumesc

    Raspunde
  4. Bai neștiutorule in 2012 erai si tu moaca aia de Cristina in USL!atunci de nu ați criticat guvernul?sunteti lingăii de casa a lui falca

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.