Aflaţi cum vor fi distribuite fondurile europene şi guvernamentale în următorii şase ani!

Aflaţi cum vor fi distribuite fondurile europene şi guvernamentale în următorii şase ani!

Întreprinzătorii din zona de vest a ţării interesaţi de accesarea de fonduri europene ori de obţinerea de sprijin guvernamental pot participa la o conferinţă ce va avea ca temă principală prezentarea surselor de finanţare prin fonduri europene 2014-2020 şi programe guvernamentale.

Evenimentul este organizat de filiala arădeană a Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, în perioada 10-11 octombrie.

România beneficiază în exerciţiul financiar 2014-2020 de aproape 40 de miliarde de euro din care 22 de miliarde reprezintă fonduri structurale, 8 miliarde fonduri pentru dezvoltare rurală, iar restul sunt subvenţii destinate agriculturii.

Aşadar, întreprinzătorii din regiune sunt aşteptaţi să participe la lucrările conferiţei „Tradiţie şi inovaţie în zona de Vest a României – Investim cu fonduri europene şi sprijin guvernamental” pentru a afla direct de la reprezentanţii guvernamentali cum vor fi distribuite cele 40 de miliarde de euro şi în ce cuantum vor fi disponibili aceşti bani pentru companii.

Vor fi prezenţi în calitate de speakeri reprezentanţi ai Ministerului Economiei, Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Ministerului Agiculturii şi Dezvoltării Rurale, precum şi europarlamentarul Maria Grapini.

Lucrările conferinţei vor debuta vineri, 10 octombrie, începând cu ora 14,00 la Hotel Continental Forum Arad.

Cei care doresc să obţină informaţii suplimentare sau să se înscrie, o pot face la adresa de mail comunicare@imm-arad.ro şi la tel. /fax 0257-253757.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.