„Mă mărit cu mine!” a fost vestea șoc dată de o femeie de doar 31 de ani

„Mă mărit cu mine!” a fost vestea șoc dată de o femeie de doar 31 de ani

O britanică singură de șase ani a făcut un gest neașteptat pentru a marca momentul „redescoperirii propriei persoane”. Prietenii nu îi înțeleg motivele însă încearcă să le accepte.

Pentru a fi totul conform viselor ei, Grace Gelder de 31 de ani, a mers in parc, s-a cerut singură de soție, a acceptat și chiar s-a căsătorit cu ea însăși, după o logodnă de câteva luni, relateaza The Telegraph.

Tânăra a declarat că ideea a venit după ce a ascultat o melodie a artistei Bjork, care are versul: „Mă numesc Isobel, sunt măritată cu mine însămi”.

Psihologii susțin că aceste traume apar din cauza dezamăgirilor în lanț provocate de bărbați de-a lungul vieții iar pentru a-și reveni și pentru a fi mulțumită de ea însăși a preferat să petreacă o viață solitară cu sinele ei. Alți psihologi spun că este un strigăt de ajutor în disperarea ce a cuprins-o față de lumea din jur în care nu se poate integra.

Mireasa explică faptul că, într-un fel, și-a făcut o promisiune, un pact cu ea însăși. „Am fost singură timp de aproape șase ani și mi-am construit o relație minunată cu mine”, explică Grace.

„Așa că am vrut să aduc un omagiu acestei perioade aventuroase a redescoperirii de sine, dar, totodată, să privesc înainte către o altă fază”, a afirmat aceasta.

Unul dintre motivele pentru care este sigură că face ceea ce trebuie este bunica ei care a inspirat-o mult încă de copil. Femeia i-a spus întotdeauna „Încearcă mereu să faci ceva nou, să fii mulțimită cu tine însuți”.

Ceremonia a fost finalizată, atunci când doamna Gelder s-a sărutat într-o oglindă, înainte de sărbători cu prietenii.

În ciuda faptului că unii prieteni au judecat-o cum că ideea a fost „un pic narcisistă”, alții au ajutat la realizarea planului iar un alt prieten care s-a calificat recent ca un celebrant a fost de acord să oficieze micuța ceremonie.

După ce doamna Gelder a trecut peste îndoielile dinainte de nuntă, 50 de persoane au participat la ceremonia ținută la o fermă din mediul rural, în Devon, care a fost oferită de un prieten pentru această ocazie.

Ei au asistat la o serie de tradiții, inclusiv pentru a face jurămintele pentru ea însăși, a-și pune un inel pe deget și a arunca un buchet peste cap.

Sora ei și doar câțiva membri de familie au fost prezenți la eveniment, din motive personale.

Deși nunta ei nu este recunoscută în ochii legii, ea speră că acțiunile ei vor inspira alți oameni.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.