Ai obiecte vechi pe care vrei să le vinzi? Participă la Garage Sale, eveniment organizat în cadrul festivalului STRARAD

Ai obiecte vechi pe care vrei să le vinzi? Participă la Garage Sale, eveniment organizat în cadrul festivalului STRARAD

Centrul Municipal de Cultură Arad organizează în perioada 21-23 iulie 2017 cea de-a doua ediție a festivalului stradal STRARAD, în Parcul Mihai Eminescu.

Feedback-ul încurajator din partea publicului după ediția pilot a evenimentului de anul trecut i-a provocat pe organizatori să conceapă o a doua ediție a STRARAD cu secțiuni și activități noi, diverse și distractive. Organizatorii promit o ediție cu noutăți și surprize, programul complet urmând a fi dezvăluit în curând.

O secțiune nouă în cadrul STRARAD este Garage Sale. Persoanele doritoare să participe la Garage Sale în cadrul STRARAD pot depune o cerere la Centrul Municipal de Cultură Arad (formularul se solicită pe e-mail, la adresa cmcarad@yahoo.ro până în data de 7 iulie 2017. Cererea va fi însoțită de fotografii cu produsele care vor fi prezentate spre vânzare.

Nu se acceptă obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, lenjerie intimă, produse alimentare sau produse cosmetice.

Printre produsele acceptate se numără: vinyluri, cărți, jucării, afișe, postere, vederi, fotografii, obiecte de decor. Această listă este cu titlu exemplificativ, dar nu exhaustiv.

Cererile vor fi depuse la secretariatul Centrului Municipal de Cultură Arad, Bvd. Revoluței, nr. 97, de luni până joi între orele 8.00-17.00 și vineri între orele 08.00-14.00.

Participarea la Garage Sale este gratuită, însă cei selecționați vor trebui să achite la Primăria Municipiului Arad taxa de ocupare a domeniului public, până în data de 17 iulie 2017.

Termen limită de depunere a cererilor este 7 iulie 2017.

Anunțul privind participanți selecționați se va face în 12 iulie 2017.

Pentru mai multe informații: +40371501072; cmcarad@yahoo.ro sau accesați adresa https://www.facebook.com/StraradStreetFestival

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.