Mai multe articole din rubrica "" ↑

Ai văzut-o la TV, în cadrul unei cunoscute emisiuni, iar acum vine la Arad! Despre cine este vorba

Ai văzut-o la TV, în cadrul unei cunoscute emisiuni, iar acum vine la Arad! Despre cine este vorba

Proiectul național „UN PĂRINTE MAI BUN” aduce în atenție o nouă temă de dezbatere, în conferințele de informare și instruire atât a profesioniștilor în domeniu, cât și a părinților: „Cum ne ajutăm copiii să își dezvolte încrederea în sine și să fie fericiți?”.

Fiecare părinte își dorește să își vadă copilul reușind în viață, în profesia aleasă, alături de partenerul de viață ales. Fiecare părinte își dorește să își vadă copilul fericit, dar din prea multa iubire, putem face mari greșeli. O stimă de sine stabilă, o imagine de sine realistă, o bună încredere în sine sunt elemente-cheie pentru succesul copiilor noștri. Caracterul și conduita definesc personalitatea și pot fi modelate prin educație.

Cum ne ajutăm copiii să își dezvolte încrederea în sine și să fie fericiți? O conferință despre cum să ne educăm copiii în așa fel încât:

– Să aibă încredere în ei înșiși și să depășească adversitățile găsind soluții la problemele lor;

– Să își descopere interesele și pasiunile și să trăiască în mod autentic;

– Să își dezvolte motivația interioară și să își stabilească obiective pe care să le poată îndeplini. Implicarea și un bun management al celei mai prețioase resurse și anume timpul, ne ajută să ne îndeplinim cu succes obiectivele propuse, iar reziliența ne ajută să facem față stresului și situațiilor care ne încearcă greu în viață.

Toate aceste aspecte vor fi tratate pe larg la întâlnirea cu psihologul Irina Petrea, celebra Super Nanny din emisiunea cu același nume, la conferința pe care o va susține în data de 20 noiembrie 2017, începând cu ora 18:00 la Arad. Participând la acesta conferință, părinții și cadrele didactice participante vor avea posibilitatea de a primi informații valoroase, aplicate și verificate în relația cu copiii, de la un specialist în domeniul parenting-ului. În plus, vor putea adresa întrebări, oferindu-li-se lămuririle necesare în problemele ridicate.

Important de precizat este faptul că participarea este posibilă numai pe baza înscrierii prealabile.

Mai multe informaţii referitoare la eveniment sunt disponibile pe site-ul dedicat: www.unparintemaibun.ro

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.