A ajuns acasă bucuroasă de la o întâlnire, a postat un mesaj pe FACEBOOK, iar apoi a fost găsită MOARTĂ

A ajuns acasă bucuroasă de la o întâlnire, a postat un mesaj pe FACEBOOK, iar apoi a fost găsită MOARTĂ

Povestea unei fete de 16 ani a șocat întreaga lume după ce a fost făcută publică. Ea părea o adolescentă obișnuită, dar ascundea multe lucruri pe care nici părinții nu le știau.

Amber Cornwell s-a întors acasă foarte încântată de la o întâlnire pe care o avusese cu un băiat, iar familia ei nici nu bănuia ce urma să se întâmple.

Tânăra a postat pe Facebook următorul mesaj: „Dacă aș muri în noaptea asta, oare ar plânge cineva după mine?”, iar după două ore a fost găsită de părinți, spânzurată într-un dulap din camera ei.

Motivul gestului ei șocant este o depresie cauzată de abuzuri repetate. De când era copil a fost ținta glumelor și batjocorii colegilor și nu numai. O marginalizau, o abuzau verbal atât în față, cât și pe Facebook, unde îi scriau mesaje jignitoare.

Amber a îndurat ani de zile acest tratament crud, până când nu a mai suportat și a decis să-și pună capăt zilelor.

Mama și tatăl ei credeau că fiica lor se simte mai bine și s-au bucurat să o vadă încântată după întâlnire, însă din păcate asta nu a fost de ajuns pentru a șterge rănile adânci pe care le avea în suflet.

Conducerea școlii unde învăța fata a ținut un moment de reculegere pentru Amber împreună cu elevii, dar nu a vrut să comenteze nimic pe tema abuzurilor.

Părinții ei au atras atenția asupra importanței luării unor măsuri drastice împotriva celor care-i supun pe alții unor asemenea abuzuri, deoarece urmările pot fi tragice.

Sursa: sun-gazing.com

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.