ALDE Arad țintește un mandat de senator și unul de deputat la alegerile din decembrie

ALDE Arad țintește un mandat de senator și unul de deputat la alegerile din decembrie

ALDE Arad a depus listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare din luna decembrie, acestea fiind validate de Biroul Electoral Judeţean, au informat, într-o conferință de presă, deputatul Mihăiță Calimente, președintele Organizației Județene, și Florin Galiș, președintele Organizației Municipale.

Iată candidații ALDE Arad, filială care speră la obținerea unui mandat de senator și a unuia de deputat:

CAMERA DEPUTAŢILOR
1. Mihăiţă Calimente,
2. Mariana Daniela Dihel,
3. Nicolae Vasii,
4. Ioan Dan Şimon,
5. Valentin Cristian Stoica,
6. Ioan Liviu Tuturici,
7. Marius Mihai Magda,
8. Ionică Marcel Lucoaie,
9. Mărioara Junjan.

SENAT
1. Florin Galiş,
2. Ramona Carmen Mădăluţă,
3. Daniel Trifon,
4. Alexandru Fica Mircea Onel.

Legat de recenta trimitere în judecată a lui Ioan Dan Şimon, fostul primar al comunei Șimand, candidat pe locul al patrulea la Camera Deputaților, Mihăiță Calimente a declarat că nu s-a știut despre problemele acestuia în momentul întocmirii listelor.

  1. Mult succes pentru echipa ALDE !!

    Raspunde
  2. cum drecu sa pui niste incapabili pe primele locuri pe lista? Cine drecu trage lista in sus? Celebrul anonim galis??? Cine prezinta credibilitata? Calimente si restul de traseisti politici? Daca iti dadea falca loc pe liste la pnl, axum continuai sa injuri alde……

    Raspunde
  3. Capii de lista sunt de toata jena , Cacalimente alias Vermorel si Papagalis alias Seringaru …prietenii stiu ce si cum !

    Raspunde
  4. eu cred ca la Arad ALDE va lua un teri deputati si 4 senatori, cel putin. Dar oare cand ne trezim din betie si numaram si vedem ca nu va fii nici unul, ce facem? Poate daca nu era Calimente pe liste mai votam ALDE, dar asa….? La vremuri noi, tot noi….

    Raspunde
  5. Felicitari ALDE si succes!Va sustinem.

    Raspunde
  6. Vai de capul vostru mai Aldistilor , doar cand apare constipatul si acritura asta de Calimente-falimente pe ecranul televizorului automat mut pe alt program , doar cu el in frunte o sa aveti cu mare noroc maxim 3% .

    Raspunde
  7. Daca pun in balanta mirifica realizare a PDL-istilor PNL-isti din ultimii 12 ani de guvernare locala, este clar ca votul va merge catre ALDE. Sau voi praduitorii papagali de Ciupe-Falcoisti sunteti de parere ca a-ti ridicat Aradul la standarde europene ? Cretini tampiti ce sunteti. A ti distrus unul din cele mai frumoase orase din Romania. Aradul este mort si este suficient sa dai o plimbare pe ,,corso,, sa vezi marea realizare PDLista camuflata PNL. Rusine jegosilor. Votul merge la ALDE

    Raspunde
  8. Marcelo ! vaca mica si panicata te lasa nervii bag seama , ai grija sa nu te dilesti dreakului , nu ca ar fi bai !!!

    Raspunde
  9. Lolek si Bolek , 2 forme fara fond , latratori si doar atat ….saracul ALDE …iata pe mana cui a ajuns , of , of si vai de voi !

    Raspunde
  10. Am ajuns sa vad si listele oficiale,trist ,ma intreb cine vrea sa distruga ALDE,ca prin cine este clar,Calimente si Galis sunt oamenii perfecti.

    Raspunde
  11. DOAR GUNOAIELE SOCIETATII IES LA SUPRAFATA INAINTE DE ALEGERI.ARADENI AVETI GRIJA CE VOTATI!

    Raspunde
  12. mai crede careva ca poate lua ALDE un scor atat de bun saurmeze si al doilea indiferent de pe care lista !sa fim seriosi,Aradul nu va prinde nici un loc,iar cei care acum ii sustin pe cei 2 penali,vor cade-a in dizgratie,atentie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Raspunde
  13. Mai mascaricilor , noi stim ce tintiti voi , Cacalimente un vermorel nou-nout iar Papagalis un nou Sanevit pe care sa-l falimenteze !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.