ALERTĂ ALIMENTARĂ în România: CIOCOLATĂ CU PLASTIC vândută în zeci de supermarketuri

ALERTĂ ALIMENTARĂ în România: CIOCOLATĂ CU PLASTIC vândută în zeci de supermarketuri

Comisia Europeană (CE) a emis o alertă alimentară privind batoane de ciocolată comercializate în România, după ce un consumator a găsit bucăţi de plastic într-o ciocolată.

Alerta, catalogată cu nivel de risc „serios”, se referă la un sortiment de ciocolată denumit „Crazy Collection”, produs în Polonia şi comercializat în ţara noastră.

Potrivit ANSVSA, este vorba despre ciocolata cu lapte cu biscuiţi cu cacao de 300 de grame. În cazul acestui produs există o „suspiciune privind prezenţa unui corp străin”, mai precis, o bucată de plastic.

Batoanele de ciocolată erau vândute, în ţara noastră, pe rafturile supermarketurilor Penny Market şi XXL Mega Discount. Compania REWE Group România, care deţine cele două lanţuri de magazine, a anunţat că a retras produsele respective din toate cele 114 supermarketuri de pe teritoriul ţării.

Totodată, s-a făcut apel la consumatori să returneze produsul în oricare dintre magazinele Penny Market sau XXL Mega Discount, urmând să li se restituie contravaloarea acestuia.

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.