Disperați de GĂLĂGIA pe care o fac copiii în părculețul din cartier, locuitorii AU RECURS la un GEST EXTREM

Disperați de GĂLĂGIA pe care o fac copiii în părculețul din cartier, locuitorii AU RECURS la un GEST EXTREM

Cu toții am fost cândva copii și ca oricărui copil ne plăcea joaca. Ne zbenguiam cât era ziua de mare, jucam coarda, elasticul, leapșa, șotronul și alte câte și mai câte jocuri ale copilăriei, în fața blocului sau în părculeț.

Farmecul acestora a dispărut, însă, cu timpul, iar copiii de azi au găsit cu totul alte modalități de joacă: țipă, urlă chiar, aruncă cu pietre sau cu orice le pică în mână, fără ca părinții să aibă vreo reacție. Par chiar mândri de odraslele lor.

Un loc de joacă, transformat în „câmp de bătălie” între „soldații gălăgioși” a ajuns să-i deranjeze pe locuitorii dintr-o zonă a Craiovei, într-atât încât, disperați să le tot atragă atenția, locuitorii din zonă s-au gândit să înlăture „răul” din rădăcini. Cum nu puteau să desființeze locul de joacă, ei au găsit o modalitate de a-i ține departe de el pe gălăgioși. Oamenii au ajuns la concluzia că este timpul că decidă ei pentru soarta întregului cartier, așa încât, pentru a-i îndepărta pe copiii care merg acolo și fac mizerie și gălăgie, au mânjit cu ulei de motor leagănele, toboganele, balansoarul și băncile. Până și bordurile au fost stropite cu ulei ars de motor.

În părculeț sunt două tobogane, două balansoare, două leagăne, o măsuță și câteva scaune din plastic, toate amplasate în anul 1998, conform unei plăcuțe din parc, dar bine întreținute.

Părinţii au sesizat presa în legătură cu părculețul din curtea interioară a blocurilor situate pe strada Principatele Unite din Craiova, unde se află micul loc de joacă. Ei susțin că nimeni nu-l mai poate acum folosi.

Poliția Locală a fost și ea anunțată despre acest incident, dar până acum nu s-a prezentat nici o echipă ca să constate daunele, spre disperarea părinților care ar face orice pentru a-și vedea odraslele fericite.

leagan-murdarit_18798900

banci

Sursa: gds.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.