UPDATE/ ALERTĂ: Doi COPII de 8 și 10 ani au fost RĂPIȚI în plină STRADĂ!

UPDATE/ ALERTĂ: Doi COPII de 8 și 10 ani au fost RĂPIȚI în plină STRADĂ!

Doi copii în vârstă de 8 și 10 ani au fost răpiți în plină stradă în timp ce se întorceau acasă de la școală. Polițiștii au demarat imediat căutările, minorii fiind dați în urmărire și în consemn la frontieră.

Polițiștii din Prahova caută doi copii care au fost luați de tatăl lor, fără acordul mamei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate și nerespectarea hotărârilor judecătorești. Cei care pot oferi informații care să conducă la depistarea copiilor sunt rugați să sune la numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

„La data de 5 martie, ora 15.30, polițiștii din Prahova au fost sesizați de o femeie din localitatea Vărbilău, mama a doi copii, de 8 și 10 ani, despre faptul că cei doi copii ar fi fost luați de tatăl lor, făra acordul său. Polițiștii au demarat imediat căutările, minorii fiind dați în urmărire și în consemn la frontieră”, precizează reprezentanții Poliției Române.

Fetița se numește Micheloudakis Kalliopi, are 10 ani și următoarele semnalmente: 1,15 – 1,20 m. înălțime, constituție astenică, păr lung, șaten, ochi căprui, fața ovală, ten măsliniu. La momentul dispariției era îmbrăcată cu geacă de culoare gri cu glugă îmblănită, pantaloni tip jeans de culoare albastru deschis cu tăieturi, ghete negre cu blană crem albă, caciulă de culoare roz, cu model gri, fular de culoare roz.

Băiețelul se numește Micheloudakis Georgios, are 8 ani și următoarele semnalmente: 1,15 – 1,20 m. înălțime, constituție astenică, păr scurt șaten, ochi căprui, lipsă dinți partea superioară, incisivi centrali și laterali. La momentul dispariției era îmbrăcat cu geacă de culoare gri închis, cu glugă îmblănită, pantaloni negri cu model alb și o aplicație fosforescenta, ghetuțe îmblănite de culoare gri cu maro, fes gri cu linii verzi, fular gri cu linii albastre.

Din cercetări a reieșit că, printr-o hotărâre judecătorească definitivă, tatăl nu avea drept de vizită și ar fi luat copiii de pe stradă, în timp ce se aflau cu o vecină a mamei, care îi luase de la școală. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate și nerespectarea hotărârilor judecătorești, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea copiilor sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

UPDATE/ Găsiți în zona Ambasadei Greciei

Cei doi frați au fost găsiți, după zeci de ore de căutări, în zona Ambasadei Greciei la București. Aceștia erau însoțiți de tatăl lor care le-a declarat oamenilor legii că nu știa de faptul că este căutat de autorități.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.