UPDATE/ ALERTĂ în Arad: Adelina Denisa, de 16 ani, a DISPĂRUT! Familia o caută cu DISPERARE

UPDATE/ ALERTĂ în Arad: Adelina Denisa, de 16 ani, a DISPĂRUT! Familia o caută cu DISPERARE

O adolescentă în vârstă de 16 ani a dispărut de la domiciliu, informează Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

„Politiștii Serviciului de Investigatii Criminale efectuează cercetări pentru depistarea unei minore dispărute”, precizează IPJ Arad.

„În seara zilei de 20 noiembrie 2020, polițiștii au fost sesizați de o femeie despre faptul că fiica acesteia, OPROIU ADELINA-DENISA, de 16 ani, în după-amiaza aceleiași zile, a plecat voluntar de la domiciliul său de pe raza municipiului Arad și până în prezent nu s-a întors”, au informat polițiștii arădeni.

Semnalmentele tinerei sunt: 1,65 m înălțime, 55 kg, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt.

Când a fost văzută ultima dată purta o geacă jeans de culoare neagră, pantaloni jeans negri, încălțăminte sport neagră și o căciulă neagră.

Persoanele care dețin informații ce pot ajuta la găsirea tinerei sunt rugate să apeleze la numărul de urgență 112 sau să se adreseze cele mai apropiate secții de poliție.

Adolescenta a fost găsită

„Ca urmare a mediatizării dispariției, minora a fost depistată pe raza municipiului Arad și le-a declarat polițiștilor că nu a fost victima vreunei infracțiuni pe perioada plecării de la domiciliu. Aceasta fost redată familiei”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.