ALERTĂ în vestul țării: Au sosit şi trupele SIAS de la Bucureşti, în încercarea de a-l captura pe ucigaşul unui poliţist (VIDEO)

ALERTĂ în vestul țării: Au sosit şi trupele SIAS de la Bucureşti, în încercarea de a-l captura pe ucigaşul unui poliţist (VIDEO)

Amplă operatiune lângă Timişoara, la Izvin, pentru prinderea bărbatului care a omorat duminică după-amiază un poliţist aflat în misiune, informează Opinia Timişoarei.

Zeci de luptători de la trupele speciale de intervenţie şi jandarmi au scotocit localitatea Izvin, unde s-a produs crima, pentru a-l captura pe ucigaş.

La faţa locului au ajuns şi trupele speciale SIAS de la Bucureşti. Oamenii legii au început să verifice casă cu casă imobilele din Izvin.

Potrivit Opinia Timişoarei, atacul a avut loc în jurul orei 15, la 20 de kilometri de Timişoara. Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale din IPJ Timiş se aflau în căutarea lui Ionel Marcel Lepa, dat în urmărire internaţională, care se îndreptase cu maşina spre localitatea Izvin. Pe drum au cerut sprijin de la colegii din zonă, de la Recaş, ce au în aria de acoperire şi localitatea Izvin. Aceştia l-au depistat într-o casă.

Pe când oamenii legii au înconjurat locuinţa, individul încolţit a sărit pe o fereastră şi a tras cu pistolul asupra unuia dintre poliţişti, pe care l-a nimerit în piept şi în gât. Acesta şi-a dat ultima suflare în braţele medicilor care au încercat din răsputeri să-l salveze, resuscitându-l zeci de minute, scriu jurnaliştii bănăţeni.

https://www.youtube.com/watch?v=mhHy6YzdWW4

Sursa: Opinia Timişoarei

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.