ALERTĂ la MALL! Intervenție a Inspectoratului pentru Situații de Urgență – UPDATE

ALERTĂ la MALL! Intervenție a Inspectoratului pentru Situații de Urgență – UPDATE

A fost panică la Atrium Mall în această seară iar un apel la 112 indica prezența unui miros de gaz în incinta centrului comercial.

Clienții magazinelor s-au precipiat spre ieșiri iar la fața locului au intervenit echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

„În urma unui apel la 112 care semnala miros de gaz în interiorul unui centru comercial din municipiul Arad, Calea Aurel Vlaicu, pompierii militari arădeni intervin în aceste momente cu o autospecială de stingere și o autospecială de primă intervenție și comandă, încadrate cu patru subofițeri și doi ofițeri pentru verificarea situație anunțate și asigurarea măsurilor specifice. Nu sunt înregistrate victime”, transmite ISU Arad.

UPDATE: Nu s-au identificat scurgeri de gaze sau alte pericole

„În urma verificărilor efectuate nu s-au identificat scurgeri de gaze sau alte pericole”, au precizat reprezentanții ISU Arad.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Arad, înaintea intervenției ISU „a fost acționat butonul de urgență din complexul comercial de la Calea Aurel Vlaicu. Echipajul ISU sosit la fața locului a constatat că nu sunt probleme legate de scurgeri de gaze. Nu au fost constatate alte probleme, colegii de la Biroul Rutier au fost în zonă pentru a fluidiza traficul.”

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.