ALERTĂ pentru găsirea unei persoane care s-a aruncat în Mureș (UPDATE)

ALERTĂ pentru găsirea unei persoane care s-a aruncat în Mureș (UPDATE)

Autoritățile sunt în alertă și fac eforturi pentru găsirea unei persoane care s-a aruncat în râul Mureș, în această dimineață, de pe pasarela pietonală ce duce la Ștrandul Neptun.

Potrivit martorilor oculari, ar fi vorba despre un bărbat.

„În această dimineață, în jurul orei 10, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru căutarea și salvarea unei persoane posibil înecate in râul Mureș, în zona pasarelei pietonale peste Mureș din municipiul Arad. Pentru misiune au fost dislocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu: o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de intervenție cu o barcă, o autospecială cu echipament pentru scafandrii și ambulanța SMURD. Până la această oră persoana nu a fost găsită. Intervenția este în dinamică”, transmite Ruxandra Klein, purtător de cuvânt al Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

UPDATE 1: ISU Arad a anunțat suspendarea căutărilor pentru astăzi, urmând ca acestea să fie reluate luni dimineață.

UPDATE 2: Pompierii militari arădeni au reluat misiunea de căutare – salvare pe râul Mureș, în zona pasarelei pietonale peste Mureș din municipiul Arad.

Din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad intervin trei subofițeri cu o autospecială de primă intervenție și comandă cu o barcă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.