Alexandra Stan lansează videoclipul „Écoute”, filmat în locurile în care a copilărit

Alexandra Stan lansează videoclipul „Écoute”, filmat în locurile în care a copilărit

Cu toate că iubește marea și vara, Alexandra Stan a ales să filmeze videoclipul noului single „Écoute”, un featuring cu Havana,  în creierul munților, înconjurată de zapadă. La inițiativa artistei, întreaga echipa s-a înarmat cu haine groase pentru a merge în zona Obârșia-Brezoi, locurile pe care Alexandra le vizita foarte des în copilărie împreuna cu familia din partea mamei, care își are rădăcinile acolo.

Filmat în luna martie, când pe Transalpina erau -15˚C, Alexandra Stan a avut parte de numeroase peripeții pentru a realiza cele mai bune cadre. Cum accesul pe vârful muntelui era imposibil cu mașina, frumoasa cântareața a fost trasă cu ratrakul împreună cu echipa ei.  Mai mult, au fost nevoiți să transforme refugiul salvamontiștilor de la Transalpina Ski Resort într-o camera de make-up și dressing pentru a fi gata de filmare.

În videoclipul „Écoute”, filmat de Khaled Mokhtar, cu care artista a mai colaborat pentru clipurile „Dance”, „Cherry Pop”, „We Wanna” etc, regăsim o lume plină de inocență, puritate, fidelitate și fragilitate, în care câinele Husky și calul alb sunt metafore ale personalității artistei.

„Cred că într-o viață anterioară am fost zeiță. Piesa «Écoute» e foarte orientală, mi se potrivește de minune și îmi place să o numesc «dansul iubirii». «Écoute» e despre dragostea pură, fără bariere, care nu te limitează”, a mărturisit Alexandra Stan despre noul ei single.

Single-ul „Écoute” unește culturi, mai ales ca Alexandra Stan e româncă, regizorul este din Libia, iar din proiectul Havana fac parte Vanotek (Chisinau), Nadir (Irak) și Sorin Seniuc (Romania). Havana a depășit granițele țării cu hiturile lor „Vita bella” și „Que sera, sera”, iar acum Alexandra Stan prezintă trupa și fanilor ei, prin colaborarea lor pentru piesa „Écoute”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.