Alexandru Șipoș: „Generația Facebook poate da lovitura la alegerile parlamentare!”

Alexandru Șipoș: „Generația Facebook poate da lovitura la alegerile parlamentare!”

Generația Facebook poate da lovitura la alegerile parlamentare, consideră Alexandru Șipoș, președintele Platformei Acțiunea Civică a Tinerilor (PACT) Arad.

„România se află într-un moment critic, când clasa politică se confruntă cu o acută criză de credibilitate, când oamenii se simt trădați de cei pe care i-au votat, când deznădejdea a luat locul speranței pentru care cetățenii au dat președintele mut «facebook»! Dorința mea e să schimb sistemul și să fac ceva pentru comunitate, în special pentru arădeni. Am început demersul în acest sens, întâlnindu-mă cu un grup mare de tineri care îmi împărtășesc ideile. De aceea, cred că soluția se află tocmai la noi, generația Facebook la putere!”, a declarat Șipoș.

Acesta susține că a primit semnale pozitive de la arădeni, în ceea ce privește demersul său și al PACT. „De o săptămână, am primit numeroase semnale pozitive din partea aradenilor! Alegătorii își doresc tot mai mulți tineri în politică, iar generația Facebook poate da lovitura la parlamentare“, a spus Alexandru Șipoș.

  1. Ce a facut Sipos in cei 23 ani de viata ? cum putem macar sa ne gandim ca un astfel de tanar fara niciun istoric in vreo companie , in vreun job cu mari realizari ca ne-ar putea reprezenta cu brio in Parlamentul Romaniei. Politica facuta in baruri si in cluburi sau ce fel de politica a facut ? Lauda de sine nu e buna, trezirea sa puna mana sa munceasca si apoi sa viseze la parlamentar.

    Raspunde
  2. Ferească sfântu,generație de retarzi,complet depășiți de realitățile cotidiene…

    Raspunde
  3. sipos era un bataus in scoli, acum parlamentar hahahahaa

    Raspunde
  4. Baietelul asta vrea si el sa creasca mare mare. Nu ma iau ca nu are experienta profesionala,dar macar minimul de cultura…nici cu vorbitul nu le prea are.
    Serios…

    Raspunde
  5. Sipos are initiative bune!

    Raspunde
  6. Bravo! Tineri cu initiativa

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.