Polaris M Holding speră ca furtul de pubele să înceteze, ca urmare a implicării Poliției Locale

Polaris M Holding speră ca furtul de pubele să înceteze, ca urmare a implicării Poliției Locale

SC Polaris M Holding SRL ţine să mulţumească autorităţilor locale şi, în primul rând, Poliţiei Locale pentru promptitudinea cu care s-au implicat în rezolvarea problemelor cu care se confruntă societatea, legat de furtul de pubele.

„În mai puţin de o săptămână, angajaţii Poliţiei Locale Arad au reuşit să prindă unul dintre hoţii de pubele (care acţiona în cartierul Aradul Nou) şi să tragă astfel un semnal de alarmă pentru cei care s-ar preta la astfel de acţiuni infracţionale. Totodată, acţiunea Poliţiei Locale Arad, care a prins unul dintre hoţii de pubele pe 1 septembrie, va pune pe gânduri posibila reţea de hoţi de acest gen de la nivelul municipiului”, precizează Ciprian Tripa, directorul Polaris M Holding Arad.

„Societatea noastră îi sfătuieşte, în continuare, pe locuitorii Aradului să nu cadă pradă acestui fenomen nedorit şi să refuze achiziţionarea de pubele de la cetăţeni necunoscuţi deoarece acestea sunt furate de la alţi arădeni. Pe mai departe, SC Polaris M Holding SRL îi roagă pe cetăţeni să anunţe de îndată Poliţia în cazul în care sunt abordaţi de indivizi care le oferă spre achiziţie astfel de recipienţi, ce provin, în fapt, din furturi de la alţi locuitori ai Aradului. Locuitorii municipiului trebuie să ştie că SC Polaris M Holding SRL oferă gratuit, şi nu contracost, astfel de pubele persoanelor fizice din Arad care au contract la zi semnat cu unitatea noastră şi care nu au mai primit în ultimii cinci ani astfel de pubele, dar şi celor care se prezintă la sediul nostru cu procese verbale de constatare a furtului de la sectoristul din zona în care locuiesc sau de la Poliţie. Implicarea autorităţilor în acest fenomen grav ne dă speranţe că aceste activităţi infracţionale pot fi stârpite”, a mai adăugat Ciprian Tripa.

  1. Sperăm și noi să sponsorizați pe UTA !
    Horia

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.