Alianţa pentru Arad atacă Primăria! Candidatul e CIPRIAN LUCA

Alianţa pentru Arad atacă Primăria! Candidatul e CIPRIAN LUCA

O alianță electorală pentru alegerile locale din 5 iunie a luat ființă azi, 31 martie, la Arad. Este vorba despre „Alianța pentru Arad”, care reunește filialele arădene ale Partidului România Unită și Uniunii Creștin Democrate din România. Președinții celor două organizații județene, Adrian Pavel Mureșan (PRU) și Bruno Adi Biringer (UCDR) au semnat, în cadrul unei ceremonii găzduite de sala mezanin a Hotelului Continental din Arad, Protocolul de înființare a alianței. Partidele semnatare vor participa la alegerile locale sub semnul „Alianței pentru Arad” și vor avea candidați de primari, liste de consilieri locali și consilieri județeni. „Alianța pentru Arad” îl susține în cursa pentru Primăria Aradului pe Ciprian Florin Luca. Acesta va candida ca independent însă se va bucura de suportul alianței.

La ceremonia de semnare a protocolului de înființare a „Alianței pentru Arad” au participat Bogdan Diaconu, președintele Partidului România Unită, și Victor Fărăgău, vicepresedinte al Uniunii Creștin Democrate din România.

„Am decis să semnăm acest protocol alături de colegii noștri din UCDR pentru că dorim să aducem un suflu nou în administrația locală și județeană din Arad. Vom propune candidați care vor îndeplini un set de norme de etică asumate de ambele partide ale alianței”, a declarat Adrian Pavel Mureșan, președintele filialei Arad a PRU.

„Alături de partenerii noștri din PRU vom intra în lupta electorală pentru alegerile locale deoarece suntem convinși că Aradul are nevoie de un suflu nou și de mai multă rigoare în administrație. Pe listele noastre se vor afla și multe nume noi, de oameni care până acum nu au făcut politică. În cel mai scurt timp vom veni în fața alegătorilor cu un program electoral serios și argumentat, bazat pe probleme punctuale ale Aradului și ale fiecărei localități în care vom propune liste de candidați”, a declarat Bruno Adi Biringer, președintele filialei Arad a UCDR.

„Alianța pentru Arad” şi-a anunțat susținerea pentru Ciprian Florin Luca în cursa pentru Primăria Aradului. „Am găsit un grup de oameni cu care voi colabora pentru a aduce arădenilor un primar mai aproape de nevoile și de așteptările lor. Aradul merită mai mult decât i s-a oferit în ultimii 12 ani. Împreună, vom reuși să aducem cinstea, corectitudinea și performanța în administrație”, a declarat Ciprian Florin Luca.

Protocolul privind înființarea „Alianței pentru Arad” și sigla acesteia vor fi depuse în termenul legal la Biroul Electoral de circumscripție Arad.

Loading...
  1. mai multi sefi ca si membri

    Raspunde
  2. un primar pe gustul vostru ar fi Moisescu ,un fost edil “harnic”al Aradului !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.