O pun de un ÎMPRUMUT!? Alianţa Vestului se întâlneşte cu reprezentanţii Băncii Mondiale

O pun de un ÎMPRUMUT!? Alianţa Vestului se întâlneşte cu reprezentanţii Băncii Mondiale

La Arad a avut loc, astăzi,  prima întâlnire de lucru a Alianţei Vestului, la care au fost prezenţi reprezentanţii executivelor din cele patru municipii care o formează, respectiv Arad, Timişoara, Oradea şi Cluj Napoca.

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Municipiului Arad, prima parte a întâlnirii a fost rezervată discuţiilor legate de statut, paşii premergători entităţii juridice în care se constituie Alianţa. „În acest sens la începutul săptămânii viitoare va fi finalizat primul draft al documentelor constitutive ale Asociaţei, iar în primele două luni ale anului viitor ele vor fi supuse votului în cele patru Consilii Locale. În a doua parte a întâlnirii s-a discutat despre armonizarea calendarelor culturale a celor patru orase şi s-a decis modalitatea prin care  municipiile din Alianţa Vestului vor sprijini Timişoara care devine capitală culturală europeană în 2021”, se arată în comunicat.

„Tot cu ocazia întâlnirii de la Arad s-a stabilit calendarul următoarelor întâlniri tehnice. Prima va fi la Timişoara, în perioada 11 – 13 ianuarie 2019, iar cea de a doua la Cluj Napoca, în perioada 18 – 20 ianuarie 2019. La aceasta din urmă  vor participa atât edilii celor patru oraşe cât şi personalul tehnic desemnat pentru a discuta despre realizarea unei platforme digitale comune, menite să lege municipiile pe partea de IT şi de destinaţii. Se intenţionează ca prin intermediul acestei platforme să se acceseze, de exemplu, anumite trasee sau circuite turistice, corelate între ele, cu tot ce înseamnă acces la partea rutieră, feroviară, transport în comun şamd”, se mai precizează în comunicat.

De remarcat, că la sfârşitul lunii ianuarie a anului viitor reprezentaţii Asociaţiei au anunţat că se vor întâlni cu cei ai Băncii Mondiale.

  1. Imprumutul e scopul lor adevarat ca altceva nu pot face.
    Niste papagali

    Raspunde
  2. Sa le sugi ceva președintele!!!! Du-te in teleormania. Ca si acolo se fac împrumuturi . Dar spre deosebire de zona asta a tarii , acolo nu se pot folosi pentru ca deja is furate inainte sa se faca inprumutul. Si daca nu iti convine ceva, sa ne-o sugi si noua

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.