Alte 35 de NOI CAZURI de CORONAVIRUS in judeţul nostru. În Arad se TESTEAZĂ MASIV

Alte 35 de NOI CAZURI de CORONAVIRUS in judeţul nostru. În Arad se TESTEAZĂ MASIV

Peste 30 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore la Arad.

Până astăzi, 22 iulie, în judeţul Arad, au fost confirmate 836 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. În urma testelor efectuate la nivel judeţean, față de ultima raportare, au fost înregistrate 35 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, o persoană a fost reconfirmată pozitiv.

În această dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul Județului Arad erau înregistrate 125 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care 56 internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, două internate în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr. Victor Babeș din Timișoara, 63 sunt la domiciliu iar patru sunt externate.

În cadrul activităților desfășurate în 21 iulie, până în această dimineață, la nivelul județului nostru au fost verificate 7  obiective/locații. De asemenea, au fost verificate și 338 mijloace de transport în comun. Au fost legitimate 63 de persoane fizice în contextul verificărilor, fiind controlate și un număr de trei societăți comerciale sau PFA. A fost înregistrat un apel la linia Tel Verde pentru semnalarea nerespectării măsurilor de protecție individuală de către persoane fizice. În urma tuturor verificărilor a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 2000 lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Aproape 25.000 de teste, în 24 de ore

La nivel naţional au fost efectuate în ultimele 24 de ore 24.877 de teste  1.030 de cazuri noi

Până în 22 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 40.163 de cazuri de persoane infectate cu COVID – 19. 24.663 de pacienți au fost declarați vindecați și 2.693 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național (24.877 la număr), față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.030 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 372 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

 

  1. […] Alte 35 de NOI CAZURI de CORONAVIRUS in judeţul nostru. În Arad se TESTEAZĂ MASIV […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.