Amendamentul care ar fi lăsat orașul Sebiș fără 150.000 de lei, respins de majoritatea PNL

Amendamentul care ar fi lăsat orașul Sebiș fără 150.000 de lei, respins de majoritatea PNL

Consilierii judeţeni PSD au depus în cadrul ședinței de astăzi în care s-a votat bugetul județului pe 2018 un amendament prin care solicitau ca oraşului Sebiș să-i fie tăiaţi 150.000 de lei din sumele pe care Consiliul Judeţean Arad le-a alocat în buget.

Banii erau destinaţi administraţiei oraşului Sebiș, care are în gestiune, în plus faţă de alte administraţii, şi Spitalul Sebiş, un obiectiv important nu doar pentru locuitorii oraşului, ci pentru întreaga zonă. Această unitate medicală deservește 75.000 de oameni şi este susţinută financiar doar din bugetul oraşului, Consiliul Judeţean Arad fiind singurul care contribuie la alocarea unui buget pentru investiţii.

„În urma procedurii de vot aceste amendamente au căzut datorită majorității PNL care conduce politic Consiliul Județean. Astfel vreau să arăt cetățenilor oraşului Sebiș «respectul» pe care ni-l acordă partidele PSD si ALDE atunci când e vorba de bani pentru investiții. În programul administrativ al Consiliului Judeţean dezvoltarea sănătăţii publice arădene este o prioritate majoră, fiindcă sănătatea copiilor, părinţilor noştri, a fiecăruia dintre noi, este tot ce avem mai de preţ. Am votat, astăzi, pentru repartizarea acestei sume către oraşul Sebiş, pentru continuarea investiţiilor, în condiţiile în care Ministerul Sănătăţii nu ne-a alocat nici un ban pentru spital!” , a declarat Cristian Feieș, consilier judeţean.

Loading...
  1. oricum vor merge spre fotbal la fel ca si anul trecut

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.