Amenzi de mii de lei pentru patru tineri care nu au respectat carantina (VIDEO)

Amenzi de mii de lei pentru patru tineri care nu au respectat carantina (VIDEO)

Patru tineri din București, care figurau în carantină la domiciliu, au fost depistați de jandarmi azi-noapte în Arad și au fost amendați de oamenii legii.

Potrivit Jandarmeriei, în noaptea de sâmbătă spre duminică, puțin după miezul nopții, un echipaj aflat în serviciu a depistat pe Calea Aurel Vlaicu doi bărbați și două femei din București care „nu au respectat măsura carantinării la domiciliu, deși s-au întors dintr-o țară declarată zonă cu risc epidemiologic ridicat”.

De remarcat, că atenția jandarmilor a fost atrasă de faptul că cei patru se aflau într-un autoturism staționat pe marginea drumului iar la observarea autospecialei de Jandarmerie șoferul a stins luminile de poziție.

„În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat că toate persoanele aflate în autoturism figurau în carantină la domiciliul declarat, respectiv București, și aveau obligația legală să respecte măsura impusă pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2. Având în vedere cele constatate, cele patru persoane au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare de 2000 de lei fiecare”, transmite Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad.

Loading...
  1. […] post Amenzi de mii de lei pentru patru tineri care nu au respectat carantina (VIDEO) appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.