Accident rutier între un microbuz și un autocar plin cu pasageri pe autostradă, la Nădlac

Accident rutier între un microbuz și un autocar plin cu pasageri pe autostradă, la Nădlac

Un accident rutier în care au fost implicate 23 de persoane a avut loc în această dimineață pe Autostrada A1.

Evenimentul rutier a avut loc duminică dimineața, în jurul orei 5, pe Autostrada A1, pe sensul Deva către Nădlac, la kilometrul 582, în zona localității Nădlac.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în accident au fost implicate un microbuz cu 4 pasageri, din Bulgaria, și un autocar cu 19 pasageri, din Republica Moldova.

Traficul a fost restricționat pe prima și pe a doua bandă, la kilometrul 582, în zona localității Nădlac. Coliziunea față – spate s-a soldat cu rănirea a două persoane din microbuz, care au fost transportate la spital.

„Au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale șoferul microbuzului, de 45 de ani și un pasager, în vârstă de 19 ani, aceștia fiind răniți ușor. Traficul a fost restricționat pe o bandă de mers aproximativ două ore”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

  1. […] post Accident rutier între un microbuz și un autocar plin cu pasageri pe autostradă, la Nădlac appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.