LISTĂ. Rata de vaccinare din fiecare școală și grădiniță din municipiul și județul Arad

LISTĂ. Rata de vaccinare din fiecare școală și grădiniță din municipiul și județul Arad

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Arad a publicat lista cu rata de vaccinare din fiecare școală și grădiniță din municipiul și județul Arad.

IȘJ Arad a anunțat care sunt scenariile de funcționare ale unităților de învățământ din municipiu și județ pentru săptămâna care urmează. În 405 unități de învățământ cursurile se desfășoară cu prezență fizică și în 36 de unități cursurile se desfășoară în regim online.

„În conformitate cu noile reglementări legale prevăzute în Ordinul 5608/2506 din 19 noiembrie 2021 privind modificarea și completarea Ordinului nr. 5338/2015/2021 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activităţii în cadrul unităţilor/instituţiilor de învăţământ în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, începând cu data de 22 noiembrie 2021, în localitățile în care rata de incidență este sub 3/1000 de locuitori, activitățile didactice se pot desfășura cu prezență fizică în unitățile de învățământ preuniversitar, cu respectarea strictă a măsurilor de protecție sanitară, independent de procentul de vaccinare a personalului din unitatea de învățământ”, precizează reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Arad.

Astfel, conform deciziilor Consiliilor de Administrație ale unităților de învățământ de stat și privat, în județul Arad situația se prezintă după cum urmează:

În 405 unități de învățământ cursurile se desfășoară cu prezență fizică pentru un număr de 55.927 preșcolari și elevi;

În 36 unități de învățământ cursurile se desfășoară în regim online pentru un număr de 3.534 preșcolari și elevi.

Un număr de 1.150 copii/elevi, care provin din 46 de formațiuni de studiu care au activitatea cu prezență fizică suspendată, din cauza cazurilor confirmate cu virusul SARS-CoV-2 la copii/elevi (88), își desfășoară cursurile online.

Foto: Arhivă

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.