Amenzi URIAŞE în CLUBURILE DE FIŢE! Ce au descoperit inspectorii de la Protecţia Consumatorilor

Amenzi URIAŞE în CLUBURILE DE FIŢE! Ce au descoperit inspectorii de la Protecţia Consumatorilor

Mai multe cluburi şi terase de fiţe au fost amendate de comisarii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor cu amenzi cuprinse între 3000 şi 10.000 de lei.

Printre cele sancţionate se numără cluburile Amos, Fratelli, Eggo, Crazzy Beach sau restaurantul „La Mama”, din Mamaia.

Cea mai mică amendă a încasat-o Amos: 3000 de lei pentru lipsa informării cu privire la ingredientele cu potenţial alergen din produsele servite clienţilor. Clubul Fratelli a fost amendat cu 5000 de lei pentru depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare. „La Mama” a primit o amendă de 5000 de lei tot pentru lipsa informării cu privire la ingredientele cu potenţial alergen din produsele servite clienţilor.

Cele mai mari amenzi le-au primit Crazzy Beach (8000 de lei pentru depozitarea necorespunzătoare a produselor și ingredientelor, neprecizarea cantității nete în listele de meniu și lipsa informării cu privire la ingredientele cu potenţial alergen din produsele servite clienţilor) şi Eggo (10.000 de lei pentru lipsa elementelor de caracterizare și identificare a produselor alimentare şi a condiţiilor de depozitare a alimentelor). Aici inspectorii au descoperit scoici cu miros nespecific, creveți cu miros dubios, ouă sparte cu miros de alterat sau piept curcan fără elemente de identificare, lucruri care în opinia ANPC pot pune în pericol sănătatea consumatorilor.

Toate produsele cu probleme au fost oprite de la comercializare.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.