Nu încap două săbii într-o teacă, d-apoi TREI! ALDE Arad, încotro?

Nu încap două săbii într-o teacă, d-apoi TREI! ALDE Arad, încotro?

Desemnarea deputatului liberal Mihăiţă Calimente în fruntea ALDE Arad şi a celor doi foşti preşedinţi Ionel Ciupe şi Mircea Purcaru în funcţiile de prim-vicepreşedinţi ar trebui să limpezească lucrurile în cea de a treia forţă politică locală din judeţul Arad.

Prin impunerea lui Mihăiţă Calimente ca preşedinte, intenţia Bucureştiului este cât se poate de clară: S-a dorit să se pună punct disputelor interne dintre tabăra Ciupe şi tabăra Purcaru. Totodată, prin menţinerea ultimilor doi în primele două funcţii de conducere ale filialei (după cea de preşedinte) s-a transmis un semnal de unitate. Din acest moment, partidul ar trebui să crească şi să devină cu adevărat o alternativă liberală pentru electoratul de dreapta din Arad. Iar premisele unei asemenea creşteri există. Se vorbeşte despre reactivarea unor oameni proveniţi din vechiul PNL, cum sunt Florin Galiş sau Tiberiu Dekany. Titus Gheorghiof e acolo deja. Toate acestea sună bine pentru electoratul liberal, dezamăgit în mare măsură de mariajul dintre vechiul PNL şi fostul PDL.

Dar, pentru că există un dar, lucrurile nu sunt atât de simple. La mijloc sunt orgoliile pe care le au membrii triumviratului din fruntea ALDE Arad. Dacă vor reuşi să treacă peste ele, Calimente, Ciupe şi Purcaru au o şansă. Atâta cât e ea. Dacă nu, nu. Punct.

  1. ciupe e in concediu nici nu stie ca fost schimbat. pana vine va fi probabil exclus :)))) partid de trei lei

    Raspunde
  2. Cu jenantu ala de Calimente nu au nicio sansa la parlamentare. ALDE C’EST TRES PROBLEMATIQUE

    Raspunde
  3. Trei oameni politici slabi. Doi sunt agramati iar al treilea e un oportunist. Nu iau trei la suta la alegeri.

    Raspunde
    • sincer i-am vazut, nu sunt slabi, toti sunt peste 100 kg. Oricum nimic si nimeni nu se va mai putea vreodata raporta la vechiul PNL. Sa facem mai egraba un PLCR ( partid liberal crestin roman)

      Raspunde
  4. Membri ALDE Arad în majoritatea lor nu sunt de acord ca la conducerea Org.Județene ALDE să fie numit cineva peste voința lor.Mai mult a fost numit prim vicepreședinte Porcaru care din câte știu este exclus din partid.Nu înțeleg ce se întâmplă în ALDE partid care se părea că este pe placul arădenilor cu Ciupe președinte. Dacă nu se schimbă lucrurile ALDE Arad va scădea in așa hal în opțiunea de vot a cetățenilor Aradului încât nu va obține mai mult de 1-2% la parlamentarele din toamnă. Așa că nici Calimente nu va ajunge deputat din nou iar ALDE Arad se va degrada mult .

    Raspunde
    • Un liberal pe dracu vacd ca tot bati cimpi cu fiecare postare a ta nu mai fi postac si mai învață politica findca văd oameni cum Falca îți spală mintea!!!!

      Raspunde
      • Nu pot fi toți așa de buni ca tine madam ! Nu-mi permit să fac polemică cu specialiști ca tine în politică !! Cât despre spălatul minții , la specimene ca tine nu se mai pune problema , nu aveți minte !!!

        Raspunde
  5. daca a ajuns Calimente la ALDE e clar ca „cineva” are tot interesul sa destrame partidul.la parlamentare nu va va lua decat 0,
    v-ati pricopsit cu un oportunist,vai de voi

    Raspunde
  6. Ce vrei sa faci Mihaita? sa distrugi ALDE,ale cui interese le duci la indeplinire.Ori ai uitat de articolele in care il face-ai pe Tariceanu troaca de porci?

    Raspunde
  7. bai, va Falimente in scurt timp,zilele ALDE Arad sunt numarate,nu prindeti parlamentarele.

    Raspunde
  8. Acum se întărește mișcarea liberală la Arad când se apropie alegerile parlamentare și la alte partide nu-i loc pe liste pt.oportuniști ca și Calimente , Galiș sau Dekany. Nu fraților așa nu se întărește ci se distruge mișcarea liberală. Sunt doar interese personale și nimic mai mult ! Mă mir de Tăriceanu că a acceptat asemenea mișcări penibile în ALDE Arad ! Mă tem că va fi târziu când își va da seama că a greșit ! Oricum bine e și mai târziu decât niciodată ! Cu riscurile aferente !

    Raspunde
    • Las cai bun pe listele PNL betivu de Nelutu sau Pistu sau teparu de Scheau sau dresorul de câini Tipei ce tupeu jegos aveti postaci de lui Tata infractorilor Gogu Falca

      Raspunde
  9. Valeu,neica,va pricopsiti si cu Papagalis?cemai,toti au ajuns la masa.Ma intre ,Galis are tupeu sa stea la masa lui Ciupe?orice am zice ,el a facut-o,masa,a muncit mult la ea ,in timp ce Galis ii facea pantofii lui Falca.

    Raspunde
  10. Cine e in ALDE? Galis-Papagalis?ha,ha,ha ,OPARITUL,a inebunit conducerea ALDE?

    Raspunde
  11. Toti FARA exceptie sunt pe drumul urmariri interesului personal.Munca in partide o fac oamenii din teren de care nu isi amintesc „domnii” doar in campanile electorale.[ Cei care muncesc cu oamenii in teritoriu sunt vinovatii care duc interesele personale la putere].

    Raspunde
  12. Problema este clara lupta acestor oameni NU este pentru cetateni.Lupta lor este pentu locul {1} pe lista care sa-i trimita in camera deputatilor!!!!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.