Amplă acţiune a Poliţiei Rutiere: Peste 100 de amenzi, în doar două ore!

Amplă acţiune a Poliţiei Rutiere: Peste 100 de amenzi, în doar două ore!

Poliţiştii rutieri au desfăşurat marţi o amplă acţiune pe raza municipiului.

Acţiunea a avut loc între orele 12 şi 14 şi a fost desfăşurată de polițiștii  Biroului și Serviciului Rutier împreună cu resprezentanți ai Registrului Auto Român, scopul acesteia fiind impunerea unui climat de ordine și siguranță rutieră și sancționarea abaterilor de la normele rutiere.

Au fost aplicate 108 sancțiuni contravenționale în valoare toată de 31.620 de lei, dintre care: 32 pentru nerespectarea regimului legal de viteză; 19 pentru nepurtarea centurii de siguranță; 7 pentru utilizarea telefonului mobil; 11 pentru opriri/staționări neregulamentare; 10 pentru defecțiuni tehnice ale vehiculului şi 23 pentru alte abateri.

Au fost sancționați trei bicicliști și trei pietoni. De asemenea, polițiștii au reținut două permise de conducere, unul pentru nerespectarea semnificației culorii roșu a semaforului electric și unul pentru defecțiuni tehnice. Au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

Un bărbat de 60 de ani a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe Calea Aurel Vlaicu fără a avea permis de conducere.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.