ANAF verifică Facebook şi Google: Să PLĂTEASCĂ mai mult!

ANAF verifică Facebook şi Google: Să PLĂTEASCĂ mai mult!

Facebook, Google şi alte companii din industria on-line care nu sunt înregistrare în România au intrat în atenţia Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF).

Dragoş Doroş, preşedintele ANAF, a declarat pentru Digi24 că pentru a putea fi taxate corespunzător, Fiscul încearcă identificarea veniturilor realizate de mai multe companii IT, care nu se reflectă în declaraţiile de impozite de la noi.

„Plătesc ceva taxe, dar ele se află în același pool de analiză în felul în care plătesc taxe și ar trebui să plătească taxe. O să vedem în urma analizei dacă ar trebui sau nu să plătească mai multe taxe, dar scopul pentru care facem această analiză este evident că da, credem că da”, a declarat Dragoș Doroș.

„Trebuie să identificăm sursele de venit şi dacă acele surse de venit pe care le realizează nu doar aceste două companii, e vorba de industria online, aici avem discuţii mai complicate şi mai complexe, e vorba şi de site-urile de vânzări online ş.a.m.d., toate astea se află în vizorul nostru”, a asigurat șeful ANAF.

Sursa: Digi24

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.