Cum a anulat PNL, la Arad, un concert dedicat luptei împotriva cancerului

Cum a anulat PNL, la Arad, un concert dedicat luptei împotriva cancerului

La Sala Polivalentă din Arad trebuia să se desfăşoare, zilele trecute, un concert caritabil, dedicat luptei împotriva cancerului. Spunem trebuia, pentru că evenimentul nu a mai avut loc, din motive… politice!

Anunţat şi pregătit din timp de Asociaţia Dreptul la Cultură, Muzică şi Sport din Arad, concertul trupei BBSO Band, dedicat în special membrilor comunităţii neoprotestante din municipiu, a fost anulat în ultimul moment „din motive obiective”.

Potrivit unor informaţii, motivele au fost mai mult decât „obiective” şi au ţinut de intervenţia şi influenţa unor politicieni de la PNL. De ce? Pentru simplul motiv că reprezentantul Asociaţiei Dreptul la Cultură, Muzică şi Sport este Samuel Caba, candidat al PMP la funcţia de primar al Aradului, iar liberalii s-au temut, probabil, ca nu cumva primarul Gheorghe Falcă să piardă în totalitate sprijinul comunităţii neoprotestante din municipiu.

  1. Cand incetati cu „potrivit unor informatii” sau „stiri pe surse”? Parca ati fi securisti,…sau santeti?

    Raspunde
  2. Abureli venite de la prostu de Caba

    Raspunde
  3. Falca= Caba ….2 ipocriti asociati !

    Raspunde
  4. Minciuni de toata jena! Caba e un impostor.

    Raspunde
  5. Ciprian Luca va fi viitorul primar al Aradului!

    Raspunde
  6. Totul este o minciună şi o propagandă ieftină. Concertul a fost anulat fiindcă s-a încercat organizarea lui fără a se discuta cu cei responsabili din BBSO. Fiindcă cei ce la BBSO nu vor să se implice în acţiuni de propagandă politică, fiindcă şi-au dat seama că acestea erau intenţiile, au decis să nu se implice. Cine are posibilitatea nu are decât să verifice la „surse sigure” respectiv conducerea BBSO, nu din „informaţii” neprecizate. Eu am verificat! Nu m-ar mira ca toată tevatura să fi fost pusă cu bună ştiinţă la cale, ştiindu-se care va fi deznodământul… Ruşinos!

    Raspunde
  7. Mai Colombo , ametitule , bea apa acra , Caba e cu 4 % cel putin ,peste Luca .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.