Falcă, acuzat că A SABOTAT deplasarea suporterilor UTA-ei la Mediaş. Ce spune Petru Botiş

Falcă, acuzat că A SABOTAT deplasarea suporterilor UTA-ei la Mediaş. Ce spune Petru Botiş

Petru Botiş, preşedintele Ligii Suporterilor din Transilvania şi Banat, susţine că primarul Gheorghe Falcă ar fi intervenit astfel încât să nu mai fie pus la dispoziţia suporterilor arădeni autocarul cu care aceştia ar fi trebuit să facă deplasarea la Mediaş, unde UTA „Bătrâna Doamnă” a disputat o partidă esenţială în ecuaţia promovării în Liga I.

„Nesimțire fără margini a primarului Gheorghe Falcă, după ce a distrus toată stadioanele și echipele de fotbal din Arad și nu a fost în stare să curețe un gazon de zăpadă la un meci internațional UTA Arad – Honved Budapesta (25 ianuarie 2012), astăzi când UTA Arad avea mai mare nevoie de suporteri la Gaz Metan Mediaș, la ora 4:30 nu a sosit niciun autocar de la firma Pito (n.r. este vorba de PITO Trans)”.
„Domnul Alexandru Meszar l-a anunțat pe președintele suporterilor că vor primi autocarul la 4:30. La intervenția domnului Falcă autocarul nu a mai ajuns”, a declarat Petru Botiş.

Acesta s-a fotografiat făcând autostopul pentru a ajunge la partida de la Mediaş şi a postat fotografia pe Facebook, alături de comentariile citate mai sus.

Suporterii au văzut meciul la Old Lady’s Pub, alături de nepotul baronului Neuman

De remarcat, că suporterii „Bătrânei Doamne” au fost nevoiţi să urmărească meciul la Old Lady’s Pub, alături de ei aflându-se şi nepotul baronului Neuman, Charles de Vegvar (foto, în centrul imaginii), care a putut vedea şi el, cu această ocazie, cât preţ pune administraţia Falcă pe UTA şi fanii ei. „Deoarece nu am putut pleca în deplasare, ne-am întâlnit de dimineață la Old Lady’s Pub pentru a vedea meciul. Alături de noi a fost prezent și nepotul baronului Neuman, Charles de Vegvar”, au precizat suporterii.

suporteri UTA la Old Ladys

Foto: Facebook

  1. baieti intelegeti si voi ca pe Falca nu-l intereseaza UTA. nu mai are nevoie nici de UTA nici de stadion ca oricum va castiga el alegerile ca sunt prea multi candidati. asa ca daca nu mai are nevoie de voi va da la o parte asa cum face cu toata lumea. pacat pt ca se putea promova

    Raspunde
  2. Nu stiu de ce bagati in seama toate aberatiile pe care le scrie domnul Petre Botis pe facebook-ul personal. El este probabil singurul redus mintal din tot Aradul asta care ar putea sa creada ca autocarul ala n-a venit sa ne ia de dimineata pentru ca a fost oprit de Falca. Este evident ca nu are legatura Falca cu chestia asta si probabil ca s-a intamplat ceva cu firma de transport. Nu mi se pare normal sa publicati intr-un ziar asemenea mesaje scrise la delir. Domnul Botis e batran si si-a pierdut mintile de tot, stim cu totii asta. Nu-l folositi pe un batran debil drept voce a peluzei sau a suporterilor, ca nu ne reprezinta cu nimic! Fiind in varsta, el inca nu si-a gasit de ce boala sa sufere, asa ca isi varsa toti nervii pe Falca. Normal, nu e Falca usa de biserica, dar nu are nici o legatura cu faptul ca nu a venit autocarul si presupun ca si domnul Orlando, care a scris articolul, isi da seama de chestia asta. Sau poate nu isi da seama din moment ce a scris articolul asta…

    Raspunde
  3. pt un suporter 15 mai, 2016, 3:00 pm

    ai dreptate toti sunt nebuni numai Falca e normal nu? asa ma gandeam si eu

    Raspunde
  4. Municipalitatea susţine clubul de fotbal UTA financiar, acoperind în proporţie 90% din cheltuieli. Domnul Botiş va răspunde în instanţă pentru aceste afirmaţii, pentru că trebuie să se termine cu aceste defăimări şi minciuni la adresa mea.

    Raspunde
  5. Botis mananca rahat de la Alde si este in campanie electorala se pare, insa saracul de el, inu mai prea stie ce vorbeste, ori mananca si el o paine 😉

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.